HCL.HR

LittleBigPlanet hvata vjetar novog žanra na mobilnim platformama

ToxarE 05.09.2014.   •   0 komentara


Run Sackboy! Run! bit će prva igra LittleBigPlanet univerzuma koja će potrčati ususret novim platformama van PlayStation branda. Riječ je o upravo najavljenoj besplatnoj igri za mobilne uređaje.

Žanr „endless runnera“ iliti beskrajne platformerske akcije „po tračnicama“ sve je popularniji na mobilnim platformama. Naravno, govorimo o tipu igara poput Temple Runa, Sonic Dasha, Epic Skatera i brojnih drugih. Njima će se uskoro pridružiti i Sonyjev donedavno ekskluzivni PlayStation serijal LittleBigPlanet u spin-offu pod nazivom Run Sackboy! Run!.

Formula je više-manje poznata: Sackboy će trčati levelima, a igrači će ga kontrolirati tipkanjem ili povlačenjem poteza po ekranu. Akcija će se odvijati kroz tri svijeta LBP serijala, a kao i u ostalim igrama skupljat će se bodovi kojima će se otključavati kostimi i nadogradnje. Svaki kostim imat će svoje posebne karakteristike, a pored njih s nadogradnjama će se moći doći do jet packa, magneta, štita i sličnoga.

Cilj igre je, naravno, izdržati na stazi što je dulje moguće. Rezultati će se, dakako, moći usporediti s rezultatima ostalih igrača. Osim toga, bit će moguće skupljati i naljepnice kojima će se kompletirati album, a njime otključati određene nagrade, među kojima su i ekskluzivni kostimi za nadolazeći LittleBigPlanet 3.

Run Sackboy! Run! izaći će tijekom listopada kao besplatna aplikacija za PlayStation Vitu, Android te iOS uređaje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?