HCL.HR

LIVE STREAM: Evo gdje ovog vikenda možete pratiti regionalna WoT, CS:GO i LoL natjecanja

Igor Belan 19.11.2015.   •   0 komentara


Očekuje vas pun vikend live streamova naših ESL kupova – evo gdje možete pratiti uživo WoT, LoL i CS: GO susrete ekipa iz regije.

Već neko vrijeme većinu naših tjednih ESL Adria turnira prenosimo uživo kroz magiju Twitcha, a ovaj vikend bit će osobito zanimljiv. Spremni su live streamovi za nove World of Tanks Adria i Big Guns kupove, novi CS: GO Adria Open i novo izdanje League of Legends Adria Opena.

Da bismo sve to pokrili kako spada, imamo nekoliko različitih castera iliti komentatora, a kupove ćemo prenositi na nekoliko različitih Twitch kanala. Da ne biste propustili nitijedan od njih, evo kompletnog rasporeda streamova ovog vikenda.

U 20 sati u petak kreće prijenos uživo World of Tanks Adria Open #22 kupa koji će vam na našem ESL Adria Twitch kanalu komentirati brutal_lucko, prijateljima poznatiji i kao Željko. Prijave za taj turnir još su otvorene, no već sada imamo prijavljeno nekoliko ekipa iz različitih država naše regije. Sve ekipe koje se na kraju prijave borit će se za nagradni fond od 33 000 golda pa ne zaboravite prebaciti na naš ESL Adria Twitch kanal u petak u 20 sati kada ćemo se s uključiti uživo na kup.

Subota je tradicionalno rezervirana za novi League of Legends Adria Open, a ni ovaj tjedan nije iznimka. Naše novo 250€ vrijedno LoL natjecanje počinje u subotu u 14 sati, a moći ćete ga odmah od prvog kola pratiti uživo na ESL Adria kanalu uz već vam dobro poznatog LoL komentatora Sa1nu.

Istoga dana u 19 sati krenut će live stream novog WoT 7na7 Big Guns kupa. Na njemu će se velike sedmeročlane WoT ekipe iz cijele regije boriti za gotovo 65 000 golda, a neke od najnapetijih borbi moći ćete pratiti uživo od 19 sati na kanalu također vam već dobro poznatog Zm0R-a.

Nedjelja će biti najzanimljivija ljubiteljima pucačina, pogotovo Counter-Strikea. U 20 sati krenut će live stream novog CS:GO Adria Open turnira koji će vam na ESL Adria Twitchu uživo prenositi i komentirati ekipa s CSHR-a.

Koje od ovih kupova planirate popratiti? Jeste sudjelovali u kojem od naših kupova na ESL-u? Javite se u komentarima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?