HCL.HR

Neki ljetni horor kuha se u radionici Bandai Namca

Pero Mlinar 14.08.2018.   •   0 komentara


Ovih dana Bandai Namco dao je naslutiti da trenutno rade na igri pod misterioznim kodnim imenom Summer Horror Project.

Na internetu je ovih dana osvanula kriptična stranica koja prikazuje videozapis naizgled napuštene kuće u zalazak sunca s japanskim natpisom koji u engleskom prijevodu glasi “Summer Horror Project”.

Pomniji pogled na adresu stranice ukazuje da se ona nalazi u vlasništvu japanske tvrtke Bandai Namco. Sama tvrtka nije službeno podijelila vezu na mogući teaser za novu igru – na nju je u bespućima interneta naletio portal Gematsu. Izostanak detalja okružuje čitav slučaj, osim videozapisa koji se ponavlja u krug, na dnu se stranice nalazi natpis na kojemu od konkretnih informacija piše sljedeće:

domas-Scene01
08.30.2018.

Iako se može pretpostaviti da će 30. 08. biti dan kad ćemo saznati više informacija o projektu, na temelju prikazanog teško je zaključiti kakvih. Slika postaje zericu jasnija ukoliko se pogledaju metapodatci stranice. U njezinom kodu spominju se oznake “zombie” i “horror”, a opis glasi: “A mysterious website appears? This summer, what will happen…”

Stilom i tonom zapis pomalo podsjeća na Capcomov Resident Evil 7, a kad se uzme u obzir da korištenje kamere u igrama obično s priličnom sigurnošću sa sobom povlači pogled iz prve osobe, dosta igrača smatra da bi nadolazeća Bandai Namcova igra mogla predstavljati baš takav tip horora.

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?