HCL.HR

Logitech G333 – prve Logitech in-ear slušalice vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna

sponzorirani članak 12.05.2021.   •   Tehnologija


Logitech je nedavno predstavio prve in-ear gaming slušalice. Dolaze u tri boje, krasi ih vrhunska izrada, kvalitetan zvuk i atraktivan dizajn.

Ono što zasigurno prvo upada u oči kod ovih slušalica jest malo pakiranje. Navikli smo već na glomazna pakiranja slušalica koje samim time zauzimaju i puno mjesta, no Logitech G333 in-ear slušalice zaista su kompaktnog dizajna – kako ambalaže, tako i samih slušalica.

Malim dimenzijama zapravo utjelovljuju ideju o slušalicama koje će pružiti vrhunsko iskustvo igranja na najvišoj razini, ali i omogućiti da one uvijek idu s vama. Ne zauzimaju puno prostora, lako se spremaju, a dodatna pogodnost je činjenica da se putem 3,5 mm konektora lako mogu spojiti na mobilni telefon ili tablet.

U Logitechu su prepoznali trend igranja igara na mobilnim uređajima pa je logičan korak bio da svoju ponudu klasičnih naglavnih slušalica prošire i za ove atraktivne in-ear slušalice s mikrofonom, koje, kako smo već spomenuli, dolaze u tri boje – plavoj, ljubičastoj i bijeloj. Više nema nikakve prepreke da svoj omiljeni gadget uparite s omiljenim komadom odjeće i da izgledate i osjećate se odlično!

Na prvi pogled ove se slušalice možda ne razlikuju od ostalih slušalica, no prepoznatljiv kolorit i logo tvrtke jasno daju vizualni, svima prepoznatljiv pečat kompanije Logitech. Kao što i naglavne slušalice dolaze s mikrofonom, tako i G333 imaju mikrofon koji se nalazi na glavnom in-line modulu pomoću kojeg se može kontrolirati glasnoća, ali i pokretati i zaustavljati reprodukciju glazbe, javljati se ne pozive itd. Sve skupa vrlo praktično i funkcionalno!

Silikonski umeci (tri različite veličine) za ušku su vrlo ugodni i ne smetaju ni prilikom dužeg igranja, ne ispadaju iz ušiju. Uz slušalice dolazi i praktična torbica kako iste svoje omiljene slušalice uvijek mogli nositi sa sobom, a da ih pritom štitite od vanjskog utjecaja.

U paketu sa slušalicama, osim torbice dolaze još i dva dodatna para umetaka te USB-C adapter.

Sam zvuk slušalica nikoga ne ostavlja ravnodušnim te donose bogat zvuk, naglašenog basa no s istančanim detaljima za igre pucačine. Dojam uronjenosti u igru je na najvišoj razini. Mikrofon svoje zadatke također izvršava na visokoj razini te nikakvih problema nema u komunikaciju s vašim suigračima na najzahtjevnijim misijama.

Ako vas dosad možda nismo osvojili ovom recenzijom valja istaknuti i cijenu – naime ove vrhunske slušalice dostupne su u Linksu za 399,00 kuna ili putem Links web shopa za samo 379,05 kn. Pravac Links i neka igra krene!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?