HCL.HR

LOGITECH G335 – lagane i izdržljive slušalice s naglaskom na udobnost

promo 28.07.2021.


Trendovi u gaming svijetu se stalno mijenjaju, bilo da govorimo o dizajnu ili o karakteristikama gaming periferije. No jedna značajka je uvjerljivo uvijek u trendu – udobnost!

Logitech G portfolio je odnedavno bogatiji za novi model udobnih igraćih slušalica, G335, koje karakterizira tanak i lagan dizajn. Sa svojih tek 240 grama težine, žičane slušalice Logitech G335 zasluženo nose epitet jednih od najlakših koje se trenutno mogu pronaći na tržištu kvalitetne gaming periferije.

Za još veću udobnost i produktivnost tijekom korištenja zaslužan je i tanak dizajn slušalica G335, točnije još tanji od vrhunsko tankog dizajna prethodnika, nagrađivanih bežičnih slušalica G733.

SPOJ ATRAKTIVNOG DIZAJNA I JEDNOSTAVNOSTI

Osim što su lagane i ergonomski zahvalne za dugotrajno korištenje, G335 slušalice također dolaze u kompletu s atraktivnom trakom za glavu koja omogućuje još bolje i sigurnije prianjanje. Ova koloritna i funkcionalna traka, podesiva u dvije veličine, je namijenjena za obostrano korištenje te u par jednostavnih pokreta možete zamijeniti stranu prema vlastitom odabiru i dodati malo osobnog stila u svoju igru.

Pored već spomenute trake koja savršeno prianja uz gotovo svaki oblik lica, tu treba pohvaliti i mekane, prozračne jastučiće za uši koje također pridonose dodatnom osjećaju udobnosti te pružaju super ugodno iskustvo igranja, čak i kada su višesatne partije u pitanju. Jastučići od memorijske pjene presvučeni mekanom tkaninom mogu zadovoljiti i one najosjetljivije, stoga je moguće da ćete vrlo brzo i zaboraviti da ih imate na glavi. A dobili smo inside info da su pogodne i za sve one koji nose naočale za vid.

Kada govorimo o jednostavnosti, tu prvenstveno prednjači elegantan način spajanja putem 3.5 mm audio priključka koji omogućuje pouzdano korištenje, i to na gotovo svim uređajima, bilo računalnim ili mobilnim, kao i igraćim platformama poput Xbox®, PlayStation® i Nintendo Switch.

OŽIVITE SVOJU IGRU

Igraće slušalice G335 impresivna zvuka s 40 mm zvučničkim jedinicama donose kristalno čist stereo zvuk koji će u vaš gaming unijeti novu razinu imerzivnosti. Oštar i jasan zvuk vrhunske kvalitete jamči certifikat Discord.

Kotačić za podešavanje glasnoće, smješten na lijevoj slušalici, uvelike olakšava podešavanje glasnoće zvuka pri igranju ili slušanju glazbe bez prekida. Također, mikrofon ovog modela prenosi iznimno kvalitetan i jasan zvuk, a ako isti želite isključiti potrebno je samo podignuti mikrofon i prijenos zvuka se momentalno prekida.

Žičane igraće slušalice Logitech G335 dolaze u bijeloj i crnoj boji te su već danas dostupne u Links poslovnicama po cijeni od 549 kn ili na links.hr po web cijeni od 521,55 kuna.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?