HCL.HR

Uz Logitech G435 headset igra nikad ne prestaje

sponzorirani članak 19.10.2021.


Dobar headset nakon nekog vremena ne biste trebali ni osjetiti na glavi, a Logitech G435 uz masu od samo 165 grama i bateriju koja traje do 18 sati pruža vam taj komfor uz izvrsne performanse.

Headset je jedini komad periferije koji vam doslovno „stoji na glavi“, a kad je već tako – ne želite da to bude naporno.

Logitech G435 headset stavlja naglasak upravo na udobnost. Samo 165 grama mase čini ga jednim od najlakših headseta na tržištu, a budući da je usput i bežičan ni kabel vam neće stvarati probleme.

UGODNO I IMERZIVNO

Ovo je onaj headset koji trebate provjeriti ako ste do sada koristili jeftine earbudse ili zvučnike s vašeg laptopa, a sada želite imerzivnije i ugodnije iskustvo slušanja.

Memorijska pjena presvučena finom tkaninom ugodno grli vaše uši i pomaže blokirati vanjske zvukove, da između vas i sadržaja u kojem uživate nema smetnji.

BATERIJA O KOJOJ NE MORAŠ RAZMIŠLJATI

Najgora smetnja kod bežičnih slušalica je onaj signal da vam je baterija pri kraju, no sljedeći mantru udobnosti za G435 headset, Logitech se potrudio da vas taj signal ne ometa prečesto.

Baterija u ovom modelu potrajat će do čak 18 sati prije nego slušalice morate napuniti putem USB-C porta. Dakle, ne morate ih puniti jednom dnevno, ali ako tu rutinu ipak razvijete  – taj signal nećete nikada ni čuti.

VRHUNSKA KVALITETA ZVUKA

Driveri promjera 40 milimetara su tu da dostave kvalitetu zvuka kakvu i očekujete od Logitecha, bilo da igrate nešto, gledate seriju ili slušate glazbu. Dodatni dokaz kvalitete zvuka dolazi s Discord certifikatom, kao i podršku za Tempest 3D AudioTech, Dolby Atmos™ te Windows Sonic™ tehnologije.

I mikrofon je poseban. Umjesto jedne ručice mikrofona, Logitech je u G435 integrirao dva posebna beamforming mikrofona unutar samih slušalica. Rezultat toga je smanjenje pozadinske buke, ali i viša kvaliteta zvuka u razgovorima – da imate onaj osjećaj kao da ste u istoj sobi s vašim prijateljima.

Osim toga, kombinirajući Logitechovu potpisnu Lightspeed tehnologiju i Bluetooth, veza s vašim računalom ili konzolom uvijek ostaje čista i stabilna do 10 metara udaljenosti.

TVOJ HEADSET, TVOJ STIL

G435 headset dolazi u tri različite boje, a dizajniran je da odgovara svim uzrastima, čak i najmlađima. Također, iako mogu rokati do 100 db, imaju i opciju ograničenja jačine zvuka do maksimalno 85 dB kako ne biste oštetili svoj sluh.

Slušalice G435 posjeduju certifikat CarbonNeutral® i proizvedene su od reciklirane plastike s udjelom od najmanje 22%, a za pakiranje proizvoda je korišten reciklirani papir s FSC certifikatom.

Ovaj headset možete nabaviti u Linksu za 599kn, a ako požurite s narudžbom na poklon možete dobiti i gaming miš Logitech G102!

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?