HCL.HR

Magic Legends pomalo podsjeća na Diablo u prvom gameplay traileru

Hrvoje Smoljić 09.01.2020.   •   2 komentara


Nadolazeći free to play naslov Magic Legends ostaje vjeran svojim kartaškim korijenima, ali i obećava akcijsko iskustvo nalik Diablu i Path of Exileu.

Još prije nekoliko godina dobili smo informaciju kako Cryptic Entertainment radi na MMO igri imena Magic Legends. Igra je razvijana u suradnji s izdavačem Wizards of the Coast, a temeljena je na njihovom intelektualnom vlasništvu – Magic: The Gathering. Lako je vidjeti potencijal takve igre budući kako ta popularna igra s kartama postoji još od 1993. godine te sadržava hrpu materijala koji je zreo za prilagodbu u digitalni medij.

Cryptic je prethodno radio na MMO igrama poput City of Heroes, Neverwinter i Star Trek Online te su očekivanja bila kako će Magic: Legends biti tradicionalna igra s pogledom iz trećeg lica. No, prvi gameplay trailer za igru pokazuje kako se ipak radi o igri s izometrijskom perspektivom nalik igrama poput Diabla i Path Of Exilea.

Osim te činjenice, trailer prikazuje stilizirane vizuale, nekoliko veoma različitih klasa poput mind magea i geomancera te svu silu šarenih efekata u borbi. Znamo kako će i u igri biti kartaških elemenata, a s kartama ćemo moći prilagoditi odabranu klasu našem stilu igranja. Posebno veseli kako trailer, iako se radi o MMO-u, daje naslutiti kako će igru u potpunosti biti moguće iskusiti kao solo igrač. Ono što zabrinjava je značajan pad frameratea prilikom izvođenja napada, ali to je nešto što se da izgladiti do igrinog izlaska.

Igra će biti free to play, a stiže krajem godine na PC, PlayStation 4 i Xbox One. U međuvremenu, na igrinoj službenoj stranici već je moguće prijaviti se na nadolazeću betu.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Kratosov Boy!

    09.01.2020 - 20:07

    Ne čudi me pa u vremenu smo u kojem su sve igre u istom žanru su copy paste sa nekim izuzetcima

  • Mah

    10.01.2020 - 09:26

    Čim vidim magic i free to play odmah se uzbudim

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?