HCL.HR

Oznaka: MMO igre

Developer Eve Online radi na novom MMORPG-u

Petra Rukav 30.12.2017.

CCP Games, islandski developer i izdavač videoigara, poznat po stvaranju svemirskih putovanja u Eve Online traži zainteresirane dizajnere, inženjere, umjetnike i sl. za rad na novom MMORPG-u.

Wild West Online uskoro će dojahati u mjesto zvano Early Access

Petra Rukav 05.11.2017.

Željno očekivani MMO Wild West Online već se zaletio prema Early Access fazi, a istu bi trebao napustiti prije kraja tekuće godine.

Zlatna groznica poharala je Wild West Online u zatvorenom alpha testiranju

Petra Rukav 16.09.2017.

Konkurencija Red Dead Redemptionu 2 službeno je ušla u fazu zatvorenog alpha testiranja, a svi koji su kupili kolekcionarsko ili pionirsko izdanje od sada mogu sudjelovati u zlatnoj groznici.

Path of Fire je druga ekspanzija za Guild Wars 2

Zoran Žalac 02.08.2017.

Pet godina nakon izlaska popularni MMORPG Guild Wars 2 dobit će novu nadogradnju u kojoj ćemo, između ostaloga, jahati dinosaure.

Sve trenutne konzole su preslabe da pokreću Destiny 2 u 60 sličica po sekundi

Juraj Bevandić 22.05.2017.

Destiny 2 ćemo na PC-u uživati u kojoj god rezoluciji i broju sličica želimo, ali na konzolama smo ograničeni na 30fps, a 4K se nudi samo na PS4 Pro.

Blizzard nas upozorava da je Destiny 2 iznimka

Juraj Bevandić 20.05.2017.

Blizzard je dozvolio da Destiny 2 na PC-u zaživi putem njihove platforme, ali nas upozorava da se ne naviknemo gledati tuđe igre na njihovom Battle.netu već je Destiny iznimka.

Destiny 2 potpuno otkriven, objašnjena priča, svijet i prikazan prvi gameplay

Juraj Bevandić 18.05.2017.

Bungie je napokon u potpunosti otkio Destiny 2, objasnio novitete, priču, svijet i prikazao gameplay, a betu ćemo moći zaigrati ovoga ljeta.

Wild West Online pronašao ulagače, pa će preskočiti Kickstarter i Early Access

Juraj Bevandić 17.05.2017.

Wild West Online koji je podigao prašinu kada smo mislili da je RDR 2 pronašao je ulagače koji će omogućiti zaobilaženje riskantnog Early Accessa i Kickstartera.

Funcom ponovo izdaje The Secret World, s promjenama naravno

Gregor Stojev 30.03.2017.

Secret World Legends uskoro će modernizirati arhaični, ali i unikatni MMO hororac, no vjerni igrači tim vijestima baš i nisu posve zadovoljni.

Sudbina je učinila svoje, Destiny 2 službeno potvrđen

Juraj Bevandić 28.03.2017.

Nakon mjeseci špekulacija promotivni materijali koji su nedavno procurili na internet natjerali su Bungie da službeno potvrdi Destiny 2 putem Twitter profila.

Evo koliko nabildan kompjuter morate imati da pokrenete Conan Exiles

Juraj Bevandić 12.01.2017.

Bliži se kraj mjeseca i izlazak Conan Exilesa, a mi znamo da je Konan srca hrabra, oružjem vlada, a sada i hoće li ga naša računala moći pokrenuti.

U Conan Exiles lako ćemo graditi čuda, a još lakše razvaljivati tuđa

Juraj Bevandić 06.01.2017.

Novi trailer za Conan Exiles podsjeća ljubitelje arhitekture, destrukcije i robovlasništva da igra izlazi krajem mjeseca i svega navedenoga ima i više nego dovoljno.

RecenzijaWorld of Warcraft: Legion

Gregor Stojev 18.09.2016.

Masivna multiplayer online igra zaslužuje i masivnu online recenziju. Je li World of Warcraftova šesta ekspanzija Legion zadovoljila naša očekivanja nakon svih tih silnih godina?

HCL VideoIgramo WoW: Legion – čistimo demonski ološ kao Rogue

Vjeran Nagy 07.09.2016.

Iako mu je majka nekada davno rezala žice od interneta zato što je satima igrao gladijatorske arene, Vjeran se još jednom odvažno ulogirao u World of Warcraft i to nakon gotovo šest godina pauze. Pridružite mu se dok čisti demonski ološ ekspanzije Legion kao klasa Rogue.

Pogledajte launch trailer za World of Warcraft: Legion

Filip Galeković 30.08.2016.

Pripremite se za dramatičnu prijetnju i potencijalnu apokalipsu… opet. World of Warcraft: Legion je pred nama, a tu je i tradicionalno impresivni launch trailer.