HCL.HR

Magicka 2 dobila karaoke trailer, ovaj put bez eksplodirajućih mačaka

Ozren Borovac 13.09.2014.   •   2 komentara


Ekipa iz Paradox Interactivea pripremila je raspjevani trailer za novi nastavak Magicke. Očekujte co-op sa četiri igrača, magične artefakte te poboljšan netcode.

Prva Magicka bila je jedna od “onih” kooperativnih igara. Znate o čemu pričamo, jedna od igara gdje su igrači češće pogibali od ruka svojih saveznika, nego od neprijatelja. Rijetko koja igra daje toliko alata sa kojima možete namjerno zagorčati život svojih partnera, a da na kraju sve to ipak ispadne smiješno i zabavno. Izgleda da će Magicka 2 nastaviti tu tradiciju, ali i da će donijeti neke nove inovacije – uz novog developera Pieces Interactive, Magicka po prvi put dolazi na konzolu, i to PS4, te dodaje krucijalni novi gameplay element u vidu artefakata koji će igrači moći koristiti. Uz jačanje likova, artefakti imaju i luckastu svrhu: jedan od najavljenih će igri dodati smijeh studijske publike, poput sitcoma.

U svakom slučaju, smijeha neće nedostajati – sami developeri su najavili da igra služi kao „uvod u skandinavski humor“. Okupite ekipu odvažnih čarobnjaka i zajedno se bacite u još jednu avanturu prepunu magije, opakih zvijeri i međusobnog psovanja. Nakon što pogledate trailer, svoje karaoke uratke možete poslati ovdje pa možda nešto i osvojite. Magicka 2 izlazi početkom 2015. za PS4 i PC.

Komentari (2)

  • Me666

    13.09.2014 - 12:23

    Novi ringtone.

  • Falak

    13.09.2014 - 17:53

    Hahahhaha genijalna promocija 😀 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?