HCL.HR

Mario Party 10, Captain Toad: Treasure Tracker, novi Kirby i druge igre dolaze na Wii U

Stjepan Fikter 11.06.2014.   •   1 komentara


Ubrzo nakon što je završio Nintendo Digital Event, najavljene su i neke nove igre koje nisu bile detaljnije prikazane unutar te prezentacije, a stižu krajem ove ili tijekom iduće godine na Wii U.

Developer Good-Feel na Nintendo Digital Eventu najavio je novi platformer u kojem će popularni Yoshi imati glavnu ulogu, a sadržavat će i mogućnost igranja za dva igrača. Yoshi’s Woolly World imat će pleteni vizualni stil slično kao Kirby’s Epic Yarn dok će gameplay biti sličan Yoshi’s Island igrama. U modu za dva igrača, jedan Yoshi može progutati drugog te ga ispljunuti da zajedno otkriju nova područja. Igra stiže na Wii U iduće godine, a ispod je prvi video s čistim gameplayom.

Nintendo je također na Digital Eventu najavio i Captain Toad: Treasure Tracker, spin-off iz Super Mario 3D Worlda u kojemu ćemo kontrolirati Toada pri rješavanju okretnih puzzle levela. Simpatični Toad stiže na Wii U ovih blagadna.

Nakon Digital Eventa, Nintendo je najavio još tri igre koje dolaze na Wii U iduće godine: Mario Party 10, Kirby and the Rainbow Curse i Mario vs. Donkey Kong. Glavna zvijezda Mario Partya 10 bit će Bowser koji će pomoću GamePada gnjaviti Maria i ostalu ekipu dok se zabavljaju u različitim mini igrama. Najavljeno je da će Mario Party 10 biti kompatibilan s Amiibo NFC figuricama.

U Kirby and the Rainbow Curse pomagat ćemo Kirbyu u njegovim avanturama tako što ćemo crtati platforme na GamePadu, a glavni junak će se moći transformirati u raketu, podmornicu i tenk, između ostalog.

Mario vs. Donkey Kong trenutno je radni naslov za nadolazeću Wii U igru, a riječ je o kompilaciji platformerskih puzzle levela koja će sadržavati editor za dizajniranje vlastitih levela, koji će se potom moći dijeliti s ostalim igračima.

Komentari (1)

  • HistorixCRO

    12.06.2014 - 11:01

    potrudili su se dobro. nisam moga gledat digital event, ali cu sigirno kad budem imao vremena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?