HCL.HR

Mass Effect 3 će dobiti još DLC-ova

Renato Pedišić 27.06.2012.   •   3 komentara


Jeste li već odigrali jučer izdani Extended Cut DLC? Da? Ne? Nema veze! Uskoro možemo očekivati još dodatnog materijala za Mass Effect 3, počevši s pričom o Reaperu iz sistema Dis.

Vjerojatno oduševljen reakcijama fanova koji hvale Biowareov potez o izdavanju epilognog DLC-a, Mike Gamble, producent Mass Effecta 3, tvitao je ovo: „Je li sad dobro vrijeme da pričamo o tome kako ćemo izdavati još DLC-ova u budućnosti?“
Kasnijim tvitom Gamble je potvrdio prije rečeno, napomenuvši da je previše rano da se o tome sada priča: „To je bilo trik pitanje… Sačuvati ćemo budući DLC za neke buduće razgovore. Ne brinite se… sprema se još mnogo toga.“

No bez obzira na izjavu Mikea Gamblea otkrili smo neke nove informacije. Prčkajući po Mass Effect 3: Extended Cut datotekama, fanovi su već pronašli podatke o jednom od budućih DLC-ova čija će se priča vrtiti oko Reapera zvanog Leviathan of Dis. Da biste pronašli i sami te informacije, na prije danom linku pritisnite F3 i upišite Leviathan, a potom enterom pretražite gdje se sve spominje. Samo malo upozorenje – ima spoilera.

Ukratko, po priči nadolazećeg DLC-a, Normandy je u potrazi za Leviathanom te slijeće na rudarsku koloniju čiji su stanovnici indoktrinirani. Uz pomoć Dr. Ann Bryson i njenog oca, Shepard će pronaći Leviathana koji je zapravo odmetnuti Reaper sa žarkom željom da pomogne Allianceu u borbi protiv svoje vrste.

DLC bi trebao proširiti priču o postanku Reapera te o njihovim tvorcima, što ga čini dodatnim sadržajem kakav će pravi fanovi svijeta Mass Effecta zasigurno s nestrpljenjem očekivati.

Komentari (3)

 • maxim.x

  28.06.2012 - 15:19

  Samo daj! Nakon extended cuta vratila mi se zelja za igranjem Mass Effecta 🙂

  • Niflheim

   @maxim.x, 29.06.2012 - 10:59

   Agreed 🙂 Extended Cut je ispao puno bolji nego sto sam ocekivao. Napravili su odlican posao spasavanjem ono malo logike sto je bilo u originalnim endingsima i pretvorili ih u nesto genijalno ( Synthesis). Bioware je vratio jednog od najvecih fanova na svoju stranu.

  • maxim.x

   @maxim.x, 29.06.2012 - 21:32

   Synthesis??? Pa neeee, to je jedini kraj u kojem Shepard definitivno umre! Ubojico! hahaha 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!