HCL.HR

Mass Effect 3: Omega DLC neće odmah biti dostupan za Wii U

Renato Pedišić 18.11.2012.   •   2 komentara


Možda najintrigantniji DLC za Mass Effect 3 uskoro dolazi na PC, PS3 i X360, ali to neće biti slučaj s Wii U verzijom igre koja će Omegu najvjerojatnije vidjeti tek kasnije.

Aria T’Loak, ženski Turian i najveći disko klub u poznatom svemiru ono su što će obilježiti Mass Effect 3: Omega DLC koji za Xbox 360 i PC izlazi već 27. studenog, a za PlayStation 3 dan kasnije. Oni koji su se nadali zaigrati Omegu na svojem novom Wii U uređaju odmah po izlasku konzole, 30. studenog, grdno su se prevarili budući da BioWare za sad nema planove izdati taj DLC za Wii U.

U razgovoru na Twitteru službeno lice iza Mass Effect 3 Twitter računa u razgovoru s korisnikom otkrilo je kako Omega DLC neće biti dostupan za Wii U odmah po izlasku, ali i da budućim kupcima Mass Effecta 3 ne bi trebale pasti nade što se tiče izlaska svih DLC-ova u budućnosti.

Jedini za sada potvrđeni DLC sadržaj za Wii U verziju igre je onaj koji će od samoga početka biti implementiran na disku, a hoće li BioWare ostati na tome ili će paralelno podržavati sve četiri platforme, trebamo vidjeti u mjesecima koji dolaze.

Komentari (2)

  • maxim.x

    18.11.2012 - 18:41

    Nekako imam osjecaj da bi ovo mogao biti zadnji singleplayer DLC za Mass Effect 3..I zbog toga mi je zao sto ga necu odigrati sa svojim Shepardom.

  • pucifer

    21.11.2012 - 10:20

    Ovo je sramota jer kad igra za neku konzulu izlazi kasnije onda je logično da stave sve dosad izašle dlc-e ali ovo je nažalost očekivano kad čak ni u triologijsko izdanje neče stavljati sve dlc-e. Tužno je koliko para žele izvuči od fanaova ovim serijalom. Ali zato uvjek postoje pirati ako oni mogu tolko para izvlačit od nas žašto nebi i mi od njih

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?