HCL.HR

Mass Effect: Legendary Edition mogao bi uskoro doći na Xbox Game Pass i EA Play pretplate

Zoran Žalac 20.11.2021.   •   3 komentara


Na Xboxovoj službenoj stranici za Poljsku navedeno je da Mass Effect: Legendary Edition stiže na Xbox Game Pass. Ima li tu istine?

Remasterizirana Mass Effect trilogija možda će uskoro postati igriva preko pretplate. Tako sugerira slika na službenoj Xboxovoj stranici za Poljsku, kako prenosi XGP.pl, gdje je navedeno kako je Mass Effect: Legendary Edition kolekcija dio Xbox Game Pass kataloga. To trenutno nije istina i moguće je da je posrijedi obična greška, ali ne bi bilo nezamislivo da se takvo što ostvari.

Naime, Electronic Artsova pretplata EA Play dio je Xbox Game Pass pretplate, a Electronic Arts sve svoje igre kad-tad ustupi preko pretplate. Obično se to dogodi 7-8 mjeseci nakon lansiranja igre u prodaju. Mass Effect: Legendary Edition lansiran je prije šest mjeseci.

Vrijedi napomenuti da su igre iz Mass Effect trilogije već su dostupne preko EA Play pretplate, ali u originalnim izdanjima. Mass Effect: Legendary Edition remasteri bili su dobro prihvaćeni od strane igrača te ih se smatra preferiranim verzijama za prvi ili ponovni susret s Mass Effectom.

Komentari (3)

  • esseGesse

    20.11.2021 - 17:44

    Odlično!

  • marko1106

    21.11.2021 - 06:54

    Ovo se ceka.. Ali opet ne bi me cudilo da bude na ps plus kroz sljedeću godinu. Prošle godine skoro pola igara je bilo EA na ps plus. EA uzima pare na pretplatu i onda još na ps plus i xbox game pass.

    • vragec25cro

      @marko1106, 21.11.2021 - 11:19

      Jeste da im igre večinom katastrofa,ali znaju biznis ti iz Ea 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?