HCL.HR

Max: The Curse of Brotherhood dobio datum izlaska PC i X360 verzije

Stjepan Fikter 19.03.2014.   •   0 komentara


Nakon što se Max pojavio na tržištu nedugo nakon izlaska nove Microsoftove konzole, developer Press Play za 9. odnosno 15. travnja priprema X360 i PC verziju.

Developer Press Play priprema svoj 2.5D platformer Max: The Curse of Brotherhood za izlazak na X360 i PC platformama. Tako ćemo nakon Xbox One verzij, od 9. travnja kontrolirati Maxa i na Xboxu 360, dok će 15. travnja Max doći i na PC putem Steama. Cijena igre za obje platforme bit će 14.99 eura.

Kreativni direktor Mikkel Thorsted kaže: “Mi smo veoma ponosni na izdavanje onoga što vjerujemo da će biti jedna od vizualno najboljih igara za XBLA. Originalno, Max: The Curse of Brotherhood bio je u razvoju za X360. Kasno u razvoju nismo mogli odbiti priliku da ju izbacimo kao Xbox One launch naslov. Otkako smo izdali Xbox One verziju, radili smo ono što vjerujemo da je po nama najbolje za PC i X360 verzije.”

Inače, Microsoft je 2012. godine kupio Press Play, a sâm studio navodno leži na nekoliko nenajavljenih originalnih igara. Nekoliko screenshota iz igre provjerite u našoj galeriji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!