HCL.HR

Među prvima zaigraj Star Wars: Battlefront, Fallout 4 i ostale hitove

sponzorirani članak 06.11.2015.


Stižu hladni dani, ali bit će to zapravo najtoplije doba godine za gamere – dok vani pada temperatura pripremite se na vrijeme za Fallout 4, Star Wars: Battlefront i ostale hitove.

S mjesecom studenim krenulo je najtoplije doba godine za gamere – vrijeme kada izlaze najveći hitovi. Najavili smo već što možete očekivati u 11. mjesecu kroz nedavni video specijal pa znate da još ovog mjeseca stižu Star Wars: Battlefront i Fallout 4, dvije igre koje svakako spadaju među najočekivanije naslove godine.

Kako biste ih zaigrali među prvima i prošli malo jeftinije nego inače, Sancta Domenica spremila je mogućnost prednarudžbi. Prednaručite li Star Wars: Battlefront u verziji za PC, PS4 ili XBO proći ćete 50kn jeftinije nego inače, a nećete morati ni izaći iz kuće jer će vas igra dočekati na sam dan izlaska na kućnoj adresi.

Ista stvar vrijedi i za Fallout 4 koji je dostupan za prednarudžbu u PC i PS4 izdanjima – naručite ga prije izlaska, dobivate 50kn popusta i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Još dobijete 5% dodatnog popusta ako prilikom narudžbe na webshopu upišete kod “Daj mi 5%”!

Vama s American i Diners karticama mogla bi biti zanimljiva i opcija plaćanja prednarudžbe na 24 rate beskamatno. Fallout 4 za PC će vas tako koštati svega 16 i pol kuna mjesečno. Najozbiljnije – 16 i pol kuna!

Osim toga, upravo danas izašla su dva nova potencijalna hita na koje valja obratiti pozornost – novi Need for Speed i Call of Duty: Black Ops 3 sigurno neće proći ispod gamerskog radara i o te dvije igre ćemo svakako ovih dana pričati i na HCL-u.

Budući da su već vani, te dvije igre više ne možete prednaručiti da prođete jeftinije, ali možete ih naravno standardno naručiti na do 24 rate beskamatno i dočekati ih ubrzo na kućnoj adresi. I ne zaboravite na onaj kod za 5% popusta ako naručujete preko webshopa Sancta Domenice (što bismo toplo preporučili jer dostava je zaista super-brza).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?