HCL.HR

Mega Man i Monster Hunter nam stižu na pametne telefone

Juraj Bevandić 05.04.2016.   •   2 komentara


Još jedna velika kompanija se odlučila baciti u razvijanje igara za smartphone. Capcom nam priprema Mega Man i Monster Hunter igre koje će nam stati u džep.

mega-man

Cvatu ruže na tržištu igara za mobilne uređaje. Nedugo nakon što je Nintendo otvorio svoja vrata pametnim telefonima i odlučio proizvoditi aplikacije za iste, Capcom im se odlučio pridružiti. Najavili su svoje planove za, njihovim riječima, „agresivno“ osnaživanje popularnih serijala na mobilnim platformama.

Planiraju u idućih godinu dana izbaciti igre četiriju njihovih poznatih serijala, pri čemu su konkretno naveli Mega Man, Monster Hunter i Sengoku Basara serijale.

Sengoku Basara bi se mogao svidjeti fanovima animea, dok su Mega Man i Monster Hunter pravi pravcati klasici oko kojih se teško ne uzbuditi. Svejedno, mnoštvo fanova je izrazilo blago negodovanje u strahu da Capcom neće moći prevesti ključne precizne sheme kontrola koje oba serijala iziskuju, na mobilne platforme.

Nećemo reći da sumnje i strahovi nisu opravdani, jer znamo koliki su touchscreen uređaji izazov pri razvijanju kompleksnijih igara. No, nećemo ni biti toliko negativni, samo želimo Mega Mana kojeg možemo igrati u busu do posla ili u kutu sobe na nekom partiju koji nam je skroz napet i zanimljiv.

Strahujete li vi za mobilnog mega čovjeka i lovce na čudovišta? Što mislite koju će to četvrtu igru još najaviti?

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Alum

    05.04.2016 - 20:52

    Nek, nek naprave e-sports na mobitelima. Evo, lol na mobitele, counter strike… Super. Koliko vidim i to su u stanju. No igrat na mobitelima :facepalm:

  • Nikola1941

    05.04.2016 - 21:56

    Za fanove, dokle je god Mega Man, kupit će igrice bez pogovora.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?