HCL.HR

Men in Black: The Game – izbrisali smo sjećanje na ovu igru

Zoran Žalac 04.04.2024.   •   3 komentara   •   Retro gaming


Na današnji dan prije 26 godina u Europi se igrao Men in Black: The Game, naslov za kojega mnogi kažu da je jedna od najgorih igara rađenih po predlošku nekog filma.

Strip The Men in Black devedesetih je uspješno bio pretočen u film, a na temelju tog filma dobili smo i prateću igru koja je, blago rečeno, bila užasna. 1997. lansirana je verzija za PC, a onda smo na današnji dan prije 26 godina dočekali još goru inačicu za PlayStation konzolu.

Men in Black: The Game bila je igra nalik Resident Evilu – fiksnih kutova kamere, nacrtanih pozadina i vanzemaljaca umjesto zombija. Iako su se na naslovnici nalazili glumci Will Smith i Tommy Lee Jones, agenti J i K u igri nisu imali njihove glasove već su samo izgledom podsjećali na njih.

Igra je bila podijeljena na četiri misije, svodila se na rješavanje zagonetki i povremenu borbu s protivnicima. Ništa od toga nije bilo naročito zabavno ni uzbudljivo, ponajprije zbog loših kontrola, siromašnih animacija i vrlo prosječne grafike. Jednostavno rečeno, u to vrijeme bilo je puno boljih igara sličnog tipa.

U kasnijim Men in Black igrama odustalo se od imitiranja Resident Evila te se prešlo na imitiranje Half-Lifea u pucačini Men in Black: Crashdown. Zadnja Men in Black igra koju smo igrali bila je MIB: Alien Crisis iz 2012. godine koja je bila pucačina na tračnicama.

Što vam je to 'Gaming kalendar'?

Komentari (3)

  • Lepoglava

    04.04.2024 - 10:07

    Mislim da bi se Will Smith trebao suzdržati od angažmana u igrama. ili bar dvaput razmisliti

  • mili1985

    04.04.2024 - 10:55

    Prijatelj mi je posudio i to na francuskom jeziku. Pojma nisam imao što trebam, ali sam zato naučio ovu frazu

  • Sayan

    04.04.2024 - 11:31

    Meni nije bila tako strasno losa,igrao sam i gore.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?