HCL.HR

Metal Gear Solid igre prodane u 40 milijuna primjeraka

Zoran Žalac 03.01.2015.   •   1 komentara


I bez pravog nastavka Metal Gear Solid serijal u prošloj je godini uspio zabilježiti zavidnu prodaju, dosegnuvši pritom sveukupno 40 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta.

Japanski magazin Famitsu objavio je informaciju kako je Konamijev Metal Gear Solid serijal do kraja 2014. godine dosegnuo sveukupno 40 milijuna prodanih igara na svim tržištima. Impresivna je to brojka, ali i tim više što je u veljači iste godine broj prodanih primjeraka bio za četiri milijuna manji. Premda je u međuvremenu izašao Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, njegova prodaja očito nije bila narušena optužbama da je igra preskupi demo za Phantom Pain.

Štoviše, rezultat je tim impresivniji što je MGS serijal tek odnedavno proširio horizonte i postao dostupan na drugim platformama kroz HD izdanja i već spomenuti Ground Zeroes. Povodom toga Konami je priredio popuste na MGS HD Collection, no nažalost – samo za japansko tržište. Svima ostalima, Kojima je dao sljedeću genijalnu ideju što mogu napraviti da ne budu ljuti i da si skrate čekanje na MGS V: The Phantom Pain.

Komentari (1)

  • vojnovic4

    03.01.2015 - 14:44

    Metal Gear Solid V: Ground Zeroes san uzea nakon sta san vidia na psn popust od 60% platia ga 57 kn ja mislin

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?