HCL.HR

Microsoft i Porsche postali partneri, Porsche auti stižu u Forzu Horizon 3

Zoran Žalac 13.04.2017.   •   3 komentara


Posrscheovi automobili po prvi puta dolaze u Gran Turismo, no Microsoft je taj koji je ostvario poseban dogovor s Porscheom za svoje igre.

forza-porsche

Jučer smo vidjeli prvi znak da je završila 16-godišnja vjernost Porscheovih vozila Electronic Artsu i Need for Speed igrama. Sony je odmah najavio kako Porsche po prvi put dolazi u Gran Turismo, no, ni Microsoft nije sjedio prekriženih ruku. Štoviše, Microsoft i Porsche ušli su u strateško partnerstvo koje će potrajati idućih šest godina.

Što to partnerstvo znači? Za Forza igra znači jasnu stvar – vozit ćemo Porscheove jurilice. U širem pogledu Porsche ovime ulazi u vode eSportsa kroz treću sezonu Forza Racing Championshipa. Doduše, partnerstvo ne ograničava Porsche na Xbox platformu pa ćemo i u drugim igrama vidjeti njihova vozila.

U Forzu Horizon 3 Porsche stiže sa sedam vozila stare i nove proizvodnje. Na australski asfalt tako će modeli 911 GT3 RS, Panamera Turbo, Cayman GT4, 911 Carrera RS, 911 GT2, 718 RS 60 te 550A Spyder. Cijena paketa tih vozila iznosi sedam dolara.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?