HCL.HR

Besplatno se dijele tri odlične igre na PC-u, evo što za džabe možete igrati ovoga vikenda

Zoran Žalac 10.05.2018.   •   13 komentara


Odlična ponuda čeka sve one koji se vole igrati na PC-u. Ovih dana na Steamu je u trajno vlasništvo moguće dodati tri vrlo dobre igre.

Za pretpostaviti je da svi vole vikend, te da svi volimo dobiti nešto na poklon. S time na umu, imamo neke dobre vijesti. Ovih dana na PC-u možete besplatno dodati nekoliko igara u svoju kolekciju na Steamu. Prilike su vremenski ograničene pa budite brzi, pogotovo ako vam se nešto s liste sviđa. Idemo redom…

Oddworld serijal iza sebe ima dva desetljeća i još uvijek nije pao u zaborav. Da to tako ostane, njegov developer pripremio je popust od 80% na sve igre u serijalu te originalni Abe’s Odyssey dijeli besplatno sve do subote. Ovaj klasik je pomalo zastario za većinu igrača, no svima kad-tad dobro dođe malo mozganja u čudnom svijetu Oddworlda.

Nadalje, besplatna je i zombi igra ciničnog naziva “Yet Another Zombie Defense” koja je unatoč klišejima 2014. godine uspjela dostaviti odličnu kooperativnu zabavu. Za nju vam ne treba snažan komp, pa ako tražite zamjenu za Left 4 Dead i slične igre, YAZD je besplatan do subote.

Na kraju, još se od početka mjeseca besplatno može nabaviti i zabavni akcijski platformer Mini Ninjas. Ponuda još uvijek vrijedi, a kako o njoj do sada nismo pisali, ispravljamo i taj propust. Da biste igru dobili besplatno ipak ćete se morati malo potruditi, i pod tim mislimo na registraciju na Square Enix Store.

Registracija je besplatna, ali obavezna, pa kada ju napravite, dodajte Mini Ninjas u košaricu. Primijetit ćete da igra ima cijenu od 9.99 eura, no ako na checkoutu u donjem lijevom kutu kao promotivni kod upišete “MiniNinjas” (bez apostrofa), cijena će vam se spustiti na 0.00 eura. Igra se aktivira na Steamu, a kod za aktivaciju dobit ćete na “My Orders” sekciji u Square Enix Storeu.

Označeno sa:

Komentari (13)

  • Furo97

    10.05.2018 - 12:26

    Ne razumijem bas tu stranicu square enix… probo sam napravit download igre.. prvo da je narucis moras im dat adresu i sve svoje podatke (mislim ako narucujem igru preko interneta sta ce njima moja kucna adresa i take gluposti) i onda kad uzmes igru u ovom slucaju djabe, pisu instrukcije kao odi na steam oni na activate kod bla bla ko i svaka druga i sad da bi uzeo kod moras na squear enix download informacije o igri i imaju i upute i sve a nigdi download tipke ko sto pise u uputama… tako da ili sam ja fulo nesta ili je to sjebano.. al nabzinu sam odusto

    • Zoran Žalac

      @Furo97, 10.05.2018 - 12:32

      Izgleda da im zbog navale treba neko vrijeme da procesiraju sve requestove. Uglavnom, ako ti stoji u my orders igra, imaš “unlock code” i onda kad to stisneš, moraš još jednom “unlock code” na idućoj stranici. Nekad se ne pojavi odmah, ali probaj nakon nekog vremena – kasnije se pojavi. I onda taj kod kopiraš u steam. Malo kompliciraju, ali eto – stvar provjereno radi.

    • Furo97

      @Zoran Žalac, 10.05.2018 - 13:47

      S vremenom se pojavi… Hvala, mislim da bi sad trebalo radit..
      Ali mi je i dalje glupa ona stvar sa adresom, kojeg djavla ce im to

    • Drunkenstein

      @Furo97, 10.05.2018 - 14:50

      Pa da ti dilaju podacima. Kad je nešto besplatno, tada si ti proizvod.

    • funky0308

      @Drunkenstein, 10.05.2018 - 17:02

      I jos kada vidim o kakvoj se igri radi, gubim volju prolaziti kroz to sve. Sto je najgore imam account kod njih ali pojma vise nemam user i pass (cesto se logiram tamo 🙂 ) . Ne zelim reci da je igra smece, pojma nemam ali nije bas ni Tomb Raider 🙂 . Abbe je vec bio negdje bespla, mislim da ju je GOG dijelio. U svakom slucaju, hvala HCLu na info

    • Drunkenstein

      @funky0308, 11.05.2018 - 15:26

      Ma ja ne pokupin dobar dio onih sitnih igara koje se daju besplatno, tlaka mi je.

    • funky0308

      @Drunkenstein, 11.05.2018 - 16:30

      Ma da, skoro svaki dan je nesto i odlicno je sto HCL objavi pa je lakse filtrirati. Uzeo ja jucer (ili je to danas bilo?) Flame in the Flood, to mi je OK, a bespla je pa zasto ne (sa Steama ide i mislim da se jos da pokupiti) ali dosta toga ne uzmem, ne stignem odigrati ni ovo sto kupim.

    • Iskramor

      @Furo97, 10.05.2018 - 12:52

      Unesi lazne podatke.

  • Strahinja Radonjic

    10.05.2018 - 16:41

    A GRID? Takođe je i ta igra besplatna ali na gamesessions sajtu. 🙂 Samo sam pročitao negde da je besplatan. Sad ću pogledati kako se zapravo uzima jer iskreno 1. put i čujem za sajt.

  • funky0308

    10.05.2018 - 17:07

    Sto se tice SquareEnixa, za sve koji nemaju account otvoren. – Najjednostavnije je pratiti link s HCLa i logirati se sa Steamovim accountom. Upisete kod koji Zoran napisao, odete na my account, my orders i uzmete si aktivacijski kod. U 2min gotovo.

  • DoX79

    10.05.2018 - 18:23

    Dijele one igre za koje bi nekom trebali platit da ih uzmu, hvala lijepa.

    • Nijam Kaj

      @DoX79, 11.05.2018 - 15:56

      Pa sigurno nece dati nove igre koje kostaju 60$. Abe’s Odyssey je igra koja je stara oko 20 godina (ako se ne varam, igrao sam ju u proslom stoljecu na ps1), i za mene je vrijednija od nekih novih “AAA” naslova.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?