HCL.HR

Mobilni CoD: Warzone razočarao je igrače, imao je slabiji start nego CoD: Mobile

Zoran Žalac 26.03.2024.   •   4 komentara


Besplatni Call of Duty: Warzone za mobitele u prva četiri dana uspio je uprihoditi procijenjenih 1,4 milijuna dolara. Dakako, najviše u SAD-u.

Call of Duty: Warzone skočio je na mobilne platforme prošlog četvrtka i kako stvari za sada stoje, ostvario je znatno slabiji rezultat od svog prethodnika. Dok je CoD: Mobile u svoja prva četiri dana na tržištu zgrnuo 4,2 milijuna dolara, prema procjenama tvrtke AppMagic CoD: Warzone Mobile u svoja je prva četiri dana uprihodio 1,4 milijuna dolara.

Od toga 47% prihoda došlo s tržišta Sjedinjenih Američkih Država. Zanimljivo, drugi najveći potrošači za CoD: Warzone Mobile bili su Čileanci (9%).

U Microsoftu i Activisionu vjerojatno su se nadali boljim rezultatima jer se za igru prije globalnog lansiranja registriralo više od 50 milijuna igrača. Doduše, i sami igrači su se vjerojatno nadali boljem proizvodu jer je lansiranje igre na Android platformi imalo brojne probleme. Igrači su se žalili na loše performanse, ružnu grafiku, brojne bugove, pucanje veze sa serverima, pojavu varalica i sl.

Mobilni Warzone tako je dobio iznimno loše reakcije te na Google Play Storeu trenutno ima nisku ocjenu korisnika 2,7 / 5. 

Komentari (4)

  • Kortizol

    26.03.2024 - 10:57

    Instalirao sam da dobijem skin i neda mi ga. Igra je loša. Obrisao .

  • Djelo_Jerboa

    26.03.2024 - 12:49

    Oh no…..Anyways!

  • Tony Ghost 1811

    26.03.2024 - 16:21

    Ipak ima dobrih vijesti.

  • Arthur

    27.03.2024 - 13:14

    Mislim ok je s obzirom da je igra napravljena u njihovom enginu. Ja sam se iznenadio što igra uopće radi na mobitelima. Osobno mislim da će igra kad tad raditi kako spada, samo joj treba još malo vremena da se optimizira i da mobiteli budu malo jači jer je ipak riječ o dosta zahtjevnoj igri. Meni je ok, ali treba dosta toga poboljšati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?