HCL.HR

Na mobitele stiže igra preživljavanja Don’t Starve: Newhome

Zoran Žalac 25.06.2020.   •   2 komentara


Survival uspješnica Don’t Starve dobit će svoju mobilnu inačicu, ali ne kao port postojeće igre već kao sasvim novi naslov.

Don’t Starve je jedna od najpopularnijih igara preživljavanja (trenutno je na Steamu svega dva eura), a Don’t Starve Together je još uspješnija multiplayer verzija. Te su dvije igre među najbolje ocijenjenim igrama na Steamu, popularne su i na konzolama te su prodane u više od 20 milijuna primjeraka, a sada će svoju magiju prenijeti i na mobilne platforme.

Kineski gigant Tencent najavio je novu igru zvanu Don’t Starve: Newhome za Android te iOS uređaje. Bit će to igra prepoznatljivog grafičkog stila, s istim sustavima i mehanikama kakve koristi originalni Don’t Starve, samo uz značajno više dinamike, brži gameplay i veći fokus na kooperativno igranje.

Nažalost, na igri ne radi Klei Entertainment nego Shengqu Games, ali plodovi njihovog rada bit će vidljivi i prije nego igra izađe. U sedmom mjesecu održat će se zatvoreno beta testiranje pa ako ste zainteresirani za njega prijavite se na službenoj stranici.

Komentari (2)

  • Hadvar

    25.06.2020 - 17:03

    Tencent u zadnje vrijeme samo gazi… Zgazit ce oni cijelu industriju kad tad

  • VitMeR

    25.06.2020 - 19:32

    Ma imam obicni dont starve

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?