HCL.HR

Mod alati za Fallout 4 još uvijek ne postoje

Stjepan Fikter 29.07.2015.   •   2 komentara


Iako smo još otprije znali da alati za kreiranje modova neće biti dostupni po izlasku igre, sada i znamo razlog zašto ih neće biti.

Ljubitelji kreiranja novog sadržaja za najdraži im serijal morat će se malo strpjeti prije nego krenu s radom ili bolje rečeno moći će se u potpunosti posvetiti igri dok čekaju na dolazak mod alata. Još tijekom E3 sajma potvrđeno je da alati neće biti dostupni po izlasku Fallouta 4, a razlog zbog kojeg ih neće biti otkriva nam potpredsjednik marketinga U Bethesdi, Pete Hines.

Naime, trenutačni fokus je na dovršavanje igre pa će zatim započeti kreiranje mod alata koji će biti dostupni početkom iduće godine. Točnije, Hines kaže: “Naš cijeli fokus je na završavanju igre. Nitko ne mari za modove ako je igra loša. To je uvijek bila naša filozofija. Prebacit ćemo energiju na alate za kreiranje i sve to kada igra bude dovršena i kada shvatimo kako će to izgledati.”

Budući da nam se polagano bliži 10. studeni kada Fallout 4 stiže na PC, Xbox One i PS4, trenutačni prioriteti su na peglanju bugova, poliranju igre i radu na framerateu. Hines je također otkrio i da bi Bethesda.net trebao služiti kao hub za dijeljenje Fallout modova, Doom SnapMap kreacija i ostaloga.

Za one koji su zaboravili, modovi za konzolaške verzije prvo dolaze na Microsoftovu perjanicu da bi kasnije bili dostupni i za PS4. Da uništimo mogućnost bilo kakve zabune, razvoj modova za konzolaške verzije također će se raditi na PC platformi.

Komentari (2)

  • Antifeminista

    29.07.2015 - 20:40

    Ej ljudi, pa ova vijest je već bila i čitao sam je. Umjesto da pucate kvantitetu novosti, rađe radite na kvaliteti. Bolje 3 konkretne vijesti dnevno, nego 10 bezveznih. Samo dobronamjeran savijet!

    • justINcase

      @Antifeminista, 30.07.2015 - 11:55

      aj muč

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?