HCL.HR

Moderni tenkovi Armored Warfarea jurišaju prema otvorenoj beti

Stjepan Fikter 30.09.2015.   •   6 komentara


Nakon zatvorenog pristupa i stress testova, od idućeg mjeseca sav zainteresirani puk moći će sjesti u moderne tenkove i kompetitivno ili kooperativno pucati po protivnicima.

Tenkovi su popularni, zabavni, a mogu stvoriti i popriličnu ovisnost. To je dokazao Wargaming.net sa svojim globalno popularnim World of Tanks naslovom, a nastavio Gaijin Entertainment s War Thunderom.

Iako se radi o već starijim naslovima, s time da je potonji tenkove predstavio u igrivom obliku tek prošle godine, uskoro nam stiže (doduše u beta fazi) i treći tenkovski MMO – Armored Warfare na kojemu rade Obsidian Entertainment i My.com.

Za razliku od prijašnja dva naslova koji imaju najviše ratne tehnike smještene u vrijeme Drugog svjetskog rata, Obsidian se okrenuo prema modernoj mašineriji. S koncepcijske strane sličan je navedenim igrama budući da se radi o sustavu koji funkcionira, no ima svojih posebnosti koje će uskoro svi moći probati.

Otvoreno beta testiranje zakazano je za idući mjesec, a odvijat će se u dvije faze. Prva Head Start faza započinje prvog dana desetog mjeseca i rezervirana je za sve koji su podržali razvoj igre kupovinom paketa, a onda od 08.10 svi ostali mogu preuzeti klijent i zaputiti se u online bitke.

S betom stiže pet klasa: Main Battle Tanks, Light Tanks, Armored Fighting Vehicles, Tank Destroyers i Self-Propelled guns gdje je smješteno više od 60 vozila s njihovim nadogradnjama i posebnim mogućnostima. Da akcija bude napeta, bitke u rasponu od 15 na 15 igrača vodit će se na devet mapa smještenih diljem svijeta, a tu je još i kooperativni mod s 25 PvE mapa gdje sudjeluju timovi od pet igrača. Uz to, svaki igrač ima svoju bazu koju će razvijati i time dobivati bonuse i popuste. Svi zainteresirani za igru mogu se početi lagano pripremati, a ako niste sigurni može li vaš stroj pokrenuti Armored Warfare, objavljeni su i službeni zahtjevi.

Komentari (6)

  • Apocalypse4987

    30.09.2015 - 10:33

    Ovo sa bazom mi se sviđa, a i ww2 tenkovi, koliko god bili legendarni su mi ipak malo dosadniji od modernih, tako da ću WOT zaminit sa AW

    • MACOLAA

      @Apocalypse4987, 30.09.2015 - 11:46

      Glavni razlog što se sad mjenja na AW je što djeca po 5-10 god igraju WOT i igra je ne igriva ja igram Wot imam 5 desetki ali tu sam jako puno živaca potrošio… Ja znam da ce AW postat isto kao i Wot ali ne odma… Zato brate čim izađe grindaj kolko možeš… 😀

  • Kalibar .300

    30.09.2015 - 12:03

    Još samo da netko napravi moderni War Thunder i to bi bio vrh… Dosadio mi je Führer, Staljin i ostala kompanija Drugog sv. rata

    • Apocalypse4987

      @Kalibar .300, 30.09.2015 - 15:15

      Ako misliš borba avionima u modernom dobu, onda bi bilo predosadno, jer danas nema više zračnih okršaja ka i prije, sve se svodi na to ko će prije ispalit projektil na veliku udaljenost. Piloti modernih lovaca najčešće nikad i ne vide svoje neprijatelje zbog brzine i velike udaljenosti

  • BaueRcr0

    30.09.2015 - 12:49

    Cekajte jel ovo neka nadogradnja za wot ili zasebna igra nisam shvatio

    • Ementaler

      @BaueRcr0, 30.09.2015 - 12:58

      Ma nova igra kompletno, piše gore da je radi drugi developer itd.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?