HCL.HR

Mortal Kombat 10 bit će sasvim izgledno najavljen početkom lipnja

crnigavran 20.05.2014.   •   1 komentara


Kreator Mortal Kombat serijala Ed Boon već neko vrijeme odbrojava do E3 sajma, a sada je dao i nedvosmislenu naznaku da će ondje otkriti deseti nastavak Mortal Kombata.

Počevši od 4. svibnja, tvorac borilačkog Mortal Kombat serijala, Ed Boon, na svom je Twitter profilu vodio odbrojavanje do 2. lipnja, kada se očekuje nekakva najava od njega i njegovog NetherRealm studija. S obzirom da isti baš i nije tim koji voli puno eksperimentirati, za očekivati je da se kriptično odbrojavanje odnosi na dan kada će biti najavljen novi Mortal Kombat.

Prije dva dana Boon je dao gotovo izravnu naznaku toga kroz sliku stražnjeg kraja automobila na kojemu stoji oznaka MKX, pitajući svoju publiku na što bi se taj X mogao odnositi. Naravno, X je rimska oznaka za desetku, a Mortal Kombat za sada broji devet (glavnih) igara, tako da nije teško odgonetnuti o čemu je riječ. Zapravo, možda je čak prelagano i možda nas Boon vodi u smjeru koji mi očekujemo, a X u stvarnosti označava crossover Mortal Kombata s nekom drugom igrom. U ovom trenutku teško je reći, no sve će nam biti otkriveno 2. lipnja.

Komentari (1)

  • T-ReXx

    24.05.2014 - 01:27

    MKxTekken, to možete očekivati. Boon je rekao da mu ja najdraži suparnik Tekken, pa ako nije MK10, onda je valjda MKxT.

    Samo da ima Scorpiona i Sub Zero-a i igra je zakon 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!