HCL.HR

Na Weekend Media Festivalu govorit će se i o gamingu

Igor Belan 16.09.2015.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Na nadolazećem Weekend Media Festivalu u Rovinju pričat će se i o video igrama. Ugledna profesorica Elizabeth Lane Lawley iz SAD-a tamo će održati radionicu pod nazivom ‘Igrom do prijestolja’.

Gaming će biti jedna od vrućih tema koja će dobiti svoje mjesto u ovogodišnjem programu Weekend Media Festivala koji će se održati od 24. do 27. rujna u tvornici duhana u Rovinju.

Elizabeth Lane Lawley, profesorica kolegija Uvod u interaktivne medije na uglednom američkom fakultetu Rochester Institute of Technology u SAD-u, tamo će održati radionicu pod nazivom ‘Igrom do prijestolja’. Radionica će se fokusirati na činjenicu da gaming dobiva sve značajnije mjesto u marketinškim strategijama te kako posebno dizajnirane video igre mogu doprinijeti turizmu, odnosno koristiti se u reklamnoj industriji.

Lawley će kroz radionicu demonstrirati nekoliko igara koje je osmislila s kolegama i kojima je cilj spojiti ljude unutar lokalnih zajednica, a objasnit će nam i načine na koje igre mogu pomoći motivirati ljude da posjete i istraže nova područja, odnosno dobiju više od iskustva odmora.

To je naravno samo dio sadržaja koji će ove godine ponuditi Weekend Media Festival. Za više o punom programu festivala provjerite weekendmediafestival.com.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?