HCL.HR

Na Xbox One trenutno stane dvadesetak igara

nebel 12.12.2013.   •   2 komentara


Disk od 500 GB koji se nalazi u Xbox One konzoli četvrtinu tog prostora već ima ispunjeno, a IGN otkriva da se na preostalih 365 GB može instalirati do 20 igara istovremeno.

Kapacitet tvrdog diska u konzolama nove generacije za sada nije istaknuti problem, s obzirom da nijedna konzola nema veliku kolekciju igara na izboru. Međutim, IGN je u svrhu istraživanja uspio popuniti 500 GB diska u Xbox One konzoli. Zapravo, lažno je reći 500 GB jer gotovo četvrtina tog prostora nije slobodna nego je rezervirana za OS i određene aplikacije poput Internet Explorera. Stvarna količina slobodnog prostora iznosi 365 GB, na što trenutno stane dvadesetak igara.

Naravno, nisu sve igre jednake veličine, ali je ovaj broj okvirni pokazatelj trenutne situacije. Kao što je poznato, nove konzole zasad ne podržavaju eksterne uređaje za pohranu podataka, a Xbox One konkretno ne omogućava izmjenu diska bez odricanja od garancije za konzolu. Jednom kada eksterna pohrana i bude omogućena za nju će vam trebati USB 3.0 uređaji.

Komentari (2)

  • Emperor Ghaleon

    12.12.2013 - 14:17

    Tri šest pet je gigabajta malo (remix by Saša, Tin i Kedžo)

  • AIRGUNS FREAK

    15.12.2013 - 21:20

    1PB…bit će sasvim dovoljno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?