HCL.HR

Nabavite legendarni Call of Duty merch u Game Legends shopu uz HCL popust

sponzorirani članak 20.11.2020.


Od metalnih šalica i zimskih kapa, preko ruksaka i otirača za pod pa sve do majica, Game Legends webshop ima brutalnu ponudu službenog Call of Duty: Black Ops Cold War mercha.

Call of Duty: Black Ops Cold War je sada vani, a na velikom webshopu Game Legends možete pronaći sav službeni CoD merch koji vam srce može poželjeti.

Ako niste čuli za Game Legends, to vam je velika specijalizirana online trgovina za gaming merch koja dostavlja robu po praktički cijelome svijetu, a imaju iznimno širok asortiman službenog mercha za neke od najpopularnijih igara današnjice.

Izlaskom Call of Duty: Black Ops Cold Wara fokus je upravo na toj igri, a na Game Legends webshopu možete pronaći sve od zimske kape uz koju ćete izgledati kao dvostruki agent u Hladnome ratu, preko metalne šalice za kampiranje pa sve to standardnih majica s CoD: Black Ops Cold War motivima. I naravno – to je sve službeni i visoko kvalitetni gaming merch.

Ima tu još svačega pa pun asortiman Call of Duty: Black Ops Cold War merch programa na Game Legendsu svakako provjerite ovdje.

Ako vidite nešto što vam se sviđa u tom Call of Duty asortimanu, imajte na umu da možete dobiti i popust od čak 30% prilikom checkouta ako unesete promo kôd „HCL“. Taj promo kod bit će aktivan nakon Black Week popusta koji su sada u tijeku na Game Legends webshopu, a moći ćete ga iskoristiti sve do 31.12. ove godine. Eto, malo vas častimo u suradnji s Game Legendsom – nema na čemu!

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?