HCL.HR

Nabavite odličan Asus ROG gaming miš po posebnoj cijeni samo preko HCL-a

Igor Belan 05.06.2023.   •   0 komentara


Samo u ovom članku pronađite poseban kôd za popust preko 50% na odličan Asus ROG Keris gaming miš uz koji nećete promašiti ni jedan headshot. Osim ako ste loši!

Asus ROG Keris je jedan od onih gaming miševa koji je napravljen za profiće, ali ne biste to znali ako ga samo pogledate. Jednostavan je to miš bez previše dizajnerskih kerefeka koje često ne služe ničemu. Ima odličan senzor, posebne ROG mikro prekidače i još nekoliko posebnosti koje ćemo pustiti Asusu da vam objasni kroz sljedeći video.

E sad – ovaj miš inače košta 66.23€ u Linksu, ali 20 komada rezervirali smo samo za čitatelje HCL-a po posebnoj cijeni. Od danas do 11.06. (ili do isteka zaliha) možete nabaviti svoj Asus ROG Keris za svega 29.99€, što je popust od preko 50%.

Kako? Samo kliknite ovdje, dodajte svoj novi miš u košaricu – zatim u košarici unesite promo kod: dabarvolirog. I prije nego kažeš abrakadabar cijena će se spustiti sve do 29.99€. WoW! Magija!

Samo završite narudžbu i to je to – miš vam stiže na kućnu adresu ili ga možete besplatno pokupit u nekoj od Links poslovnica.  Inače, ako niste čuli, nedavno su otvorili novu poslovnicu u Velikoj Gorici. Pa eto – možete i tamo skočiti ako vam je blizu.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?