HCL.HR

Nabavite odlične HyperX Cloud pro gaming slušalice dok akcija traje

sponzorirani članak 17.11.2017.   •   Tehnologija


Ako razmišljate o kupnji novih gaming slušalica, ne razmišljajte predugo jer biste mogli propustiti odličnu akciju na provjerene best buy slušalice HyperX Cloud Pro Gaming – sad ih možete nabaviti za manje od 500kn!

kingstonhyperx-cloud

Links ovih dana ima odličnu akciju na komad neizostavne gaming opreme – slušalice HyperX Cloud možete nabaviti za gotovo 200kn manje nego inače.

Akcija traje još točno 10 dana pa ove provjereno dobre i fino podešene gamerske slušalice možete nabaviti za svega 469kn. Nakon 26.11. cijena se vraća na standardnih 649kn, a ove sluške toliko su dobre da bismo ih i po toj višoj cijeni preporučili, a kamoli po ovoj akcijskoj. Već nekoliko godina HyperX Cloud serija slušalica iz Kingstona predstavlja ponajbolji omjer kvalitete izrade i zvuka u odnosu na cijenu, pogotovo za gaming primjene. No zvuk im je toliko dobro balansiran za svoj cjenovni razred da su savršeno dobre i za sve ostale primjene – od slušanja glazbe do gledanja filmova.

Za isporuku zvuka ove sluške koriste 53-milimetarske zvučnike, masa im je 309g (322g s kabelom), a dolaze i s vrlo dobrim mikrofonom što ih zapravo čini punokrvnim headsetom uz koji možete sasvim zadovoljavajuće snimati glas za vaše gamerske YouTube videe ako planirate zaplivati tim vodama. Nemojte nas samo krivo shvatiti pa doslovno zaplivati s njima, jer iako su poznate po robusnoj kvaliteti izrade i izdržljivosti, pretpostavljamo da vodu baš i ne podnose.

Za više specifikacija i detalja o ovom headsetu samo kliknite ovdje – taj link vas vodi direktno do Links webshopa gdje možete odmah i naručiti sluške po akcijskoj cijeni. Tamo ćete vidjeti da je headset dostupan i u svim Links poslovnicama diljem Hrvatske pa iako im je dostava za narudžbe preko weba vrlo brza, možete još brže navratiti u neku Links poslovnicu.

Samo imajte na umu da akcija ne traje zauvijek.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?