HCL.HR

Nadživite konkurenciju uz moćni novi Asus TUF Gaming A15 laptop

sponzorirani članak 28.05.2020.


Opremljen za ozbiljno igranje i izdržljivost u stvarnom svijetu, TUF Gaming A15 je potpuno opremljen Windows 10 Pro gaming laptop. Evo što ga čini posebnim.

Asusova TUF Gaming linija gaming laptopa već je dobro poznata po robusnoj izradi koja zadovoljava vojne standarde, a novi model TUF Gaming A15 upravo je stigao u Links i nudi još bolje performanse uz učinkovitije hlađenje.

Pogonjen novim AMD Ryzen i Nvidia Geforce procesorima, TUF Gaming A15 dizajniran je da pruža izuzetno glatko iskustvo igranja modernih igara. Iako se hvali manjim gabaritima i višim stupnjem prenosivosti od svojih prethodnika, ovaj prijenosnik za igranje također nudi veću bateriju, kapaciteta 90 Wh, koja mu daje superiornu autonomiju.

Kako bi zavrijedili ime TUF Gaming, ovi prijenosnici moraju uspješno preživjeti rigorozan niz MIL-STD-810H testova. Testirani uređaji izloženi su padovima, vibracijama, vlazi i ekstremnim temperaturama, s ciljem osiguranja njihove pouzdanosti. A15 je više nego sposoban podnijeti slučajne udarce i trešnje, kojima će biti izložen prilikom svakodnevnog korištenja. Radi se o uređaju u kojeg se možete pouzdati u najtežim uvjetima.

Asus TUF Gaming A15 laptopi mogu se konfigurirati s ekranom IPS klase i brzine osvježavanja od 144Hz, kada postaje savršen za čak i najbrže akcijske igre. Pomoću adaptivne sinkronizacije, frekvencija osvježavanja ekrana sinkronizira se s brojem sličica u sekundi grafičke kartice, čime se smanjuje kašnjenje, minimizira trzanje i eliminira takozvano kidanje ekrana, te se dobiva izuzetno glatko i atraktivno iskustvo igranja.

Svaki TUF Gaming A15 model dolazi s tipkovnicom optimiziranom za gaming. Uniformno RGB pozadinsko osvjetljenje tipki omogućit će vam da iskažete vaš vlastiti, jedinstveni stil, a naglašene tipke WASD olakšavaju vam vizualno prepoznavanje ključnih tipki za kretanje u igrama.

Tehnologija Overstroke brine se za brže okidanje tipki, čime se postiže bolji odaziv tipkovnice i još viši stupanj kontrole. U pravom duhu TUF-a, svaka je tipka dovoljno izdržljiva da bi mogla podnijeti preko 20 milijuna pritisaka, što tipkovnici ovog prijenosnika daje zaista superiornu dugotrajnost, pouzdanost i preciznost.

Obilje ulaznih i izlaznih konektora omogućit će vam da povežete sve vaše omiljene uređaje i smjesta započnete s radom, gdje god se nalazili.

Svaki Asus TUF Gaming A15 model dolazi uz predinstaliran poseban softver zvan Armory Crate koji objedinjuje sve bitne kontrole sustava i svjetlosnih efekata te vam ih stavlja nadohvat ruke, unutar istog sučelja. Njegove brojne opcije omogućavaju vam personalizaciju svjetlosnih efekata, fino ugađanje profila za igre, kao i namještanje postavki zvuka, u skladu s vašim preferencijama.

Za više informacija provjerite ponudu Asus TUF Gaming A15 laptopa na Links webshopu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?