HCL.HR

Nagradni fond CSHR Championshipa uvećan do čak 1000 eura!

Zvonimir Burazin 26.08.2015.   •   0 komentara


Domaća Counter-Strike organizacija CSHR podigla je nagradni fond druge sezone svoje lige na čak 1000€! Kako do lijepe zarade igranjem CS:GO-a, pročitajte u nastavku.

U suradnji sa slovenskom mrežom za gejmere conn.pro organizatori nadolazećeg CSHR Championshipa su uspjeli prikupiti zavidan fond nagrada, a za 1000€ u novcu i Ozone Gaming hardveru boriti će se najbolji Counter-Strike igrači regije 3.10., u Karlovačkoj Warp Omegi.

No nagradni fond će još rasti na temelju kotizacija za kvalifikacije u glavni dio lige te može preći i 1200€. O rastu nagradnog fonda CSHR će izvještavati na svojoj Facebook stranici, a same mečeve lige moći ćete pratiti na njihovom Twitch kanalu.

Za sve zainteresirane, kotizacija je svega 50 kn za cijeli tim, a uplate se mogu vršiti putem žiro računa (Hrvatska) ili PayPala za sve ostale zemlje regije (Srbija, Slovenija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Albanija). Održati će se dva kvalifikacijska kupa, a prvi je već u ovaj četvrtak, 27.8. Da, sutra! Pa skočite stoga na web stranicu CSHR-a i nađite upute za prijavu!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?