HCL.HR

Najavljen Bound, platformer u kojemu se krećete plesanjem

Stjepan Fikter 04.12.2015.   •   1 komentara


S jedne strane, Bound je naslov namijenjen igračima koji cijene naraciju i zreliju radnju, a s druge bit će zanimljiv svima koji traže izazov dok se glavna junakinja kreće plesanjem po svijetu.

Nakon eksperimentalnih naslova poput Linger in Shadows i Datura za PS3, studio Plastic priprema novu igru za PS4. Riječ je o Boundu, odnosno eksperimentalnom 3D platformeru za kojeg developeru kažu da ima unikatni vizualni stil uz narativno pripovijedanje i mehanike. Također, tu je i pomalo neobičan glavni lik budući da je riječ o balerini što znači da ćemo plesati kako se budemo kretali i istraživali svijet.

Bound bi uz to trebao biti poseban i po tome što je dizajniran za ljude čija je želja koncentrirati se na narativnu stranu igara i doživjeti zrelu priču, a uz to se priprema kao naslov za hardcore igrače koji traže izazov u rješavanju jedne velike zagonetke gdje će biti potrebna suradnja s drugim igračima. Samim time, ovo će biti “ne igra” koja je ujedno igra gdje ćemo moći odlučiti kako ćemo je igrati. Tako nam barem kaže Michał ‘bonzaj’ Staniszewski iz Plastica.

Kako to obično zna biti kod ovakvih najava, trenutačno nije otkriveno mnogo detalja o igri, a budući da se bliži PlayStation Experience event, vjerujemo da bi mogli saznati koji detalj više tada, pogotovo jer se Bound razvija u suradnji sa Sony Santa Monica studijem.

Komentari (1)

  • DARKAki

    04.12.2015 - 20:58

    sta sace doh me juru cudovista da uradi moonwalk i kao sve ih ubijeXD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?