HCL.HR

Najavljen Clandestine, špijunski stealth triler

Stjepan Fikter 29.11.2013.   •   2 komentara


Developer Expeditions: Conquistadora putem teaser trailera najavio je svoju sljedeću igru koja će biti špijunski triler s asimetričnim kooperativnim gameplayom.

Studio Logic Artists koji stoji iza poprilično zanimljivog Expeditions: Conquistadora, najavio je svoju sljedeću igru koja nas odvodi u svijet špijuna i zavjera. Clandestine će tako biti špijunski stealth triler čija se radnja odvija u 90-im godinama prošlog stoljeća, odnosno pet godina nakon pada Sovjetskog saveza.

Ono po čemu će se Clandestine izdvajati je asimetrični kooperativni gameplay u kojemu možemo preuzeti ulogu operativca ili kontrole misije te surađivati u prolaženju sigurnosnih sistema dok se otkriva tajna zašto umiru špijuni s obje strane Željezne zavjese. Singleplayer mod također će biti prisutan. Špijuniranje će početi iduće godine kada igra treba doći na PC, a tu je i teaser trailer unutar kojeg možemo vidjeti koncept kooperativnog asimetričnog gameplaya.

Komentari (2)

 • Adam Jensen

  29.11.2013 - 11:53

  Bio mi je dovoljan naslov vijesti da ovo odmah stavim pod radar, samo me brine što ćemo vjerovatno igrati iz izometrijske perspektive a nisam ljubitelj toga

  • IaMarmageddoN

   @Adam Jensen, 29.11.2013 - 12:03

   Adam a.k.a. Stealth 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!