HCL.HR

Najavljen Diablo 3 – donosimo prve detalje, trailere i slike!

Igor Belan 28.06.2008.   •   2 komentara


Diablo 3 konačno najavljen i demonstriran.

Kao što su mnogi i nagađali tako je i potvrđeno – Blizzardova nova igra biti će Diablo 3! Objavljeno je to prije kojih sat vremena unutar Versailles Exposition Centra u Parizu, gdje Blizzard održava svoj Worldwide Invitational event. I ne samo da su ga najavili već su i prikazali nešto gameplaya sretnicima koji su se našli na ovome eventu danas u Parizu. Naravno, zbog popularnosti ovog serijala nismo morali dugo čekati da se dočepamo i prvih detalja oko igre, iako je tek najavljena. Oni koji su se nadali dobrom starom 2D okruženju napokon se mogu i službeno suočiti s realnošću. Igra je u punom 3D i izgleda prekrasno.

Predstavljen je Barbarian, jedna od mnogih klasa s kojima ćete moći zaigrati. Novosti i promjene u igri uključuju: hot bar za skillove koji se nalazi gdje je prije bio potion bar, mogućnost mijenjanja skillova na brzinu koristeći mouse wheel, okoliš koji će biti interaktivan i moći ćemo ga koristiti za nanošenje boli protivnicima ( nabijanje protivnika u zidove i sl. ). Uvedena je i nova klasa Witch Doctor koja može raditi svašta sa umovima svojih neprijatelja ( confuse, horrify ), pozvati živine koje će pomoći u borbi ( summon pets ), a ima i mogućnost kontrole nad bolestima pa će moći i zaraziti svoje protivnike.

Bossovi će biti veći nego ikad i u kombinaciji s odličnom grafikom izgledati će i bolje nego ikad. Sve ovo i još više vidjeli su danas neki sretnici u Parizu uživo na ogromnome ekranu. Neke od slika koje pokazuju Diablo 3 u akciji možete pogledati i kod nas u našoj screenshots sekciji gdje se nalazi prvih 5 slika tog velikog platna uhvaćenog digitalcem. Nije neka kvaliteta ali bolje trenutno nema. Na našem forumu možete saznati još više informacija od naših forumaša u ovome topicu.

UPDATE: Dodana su i prva dva trailera za ovu igru. Kliknite na opširnije i odreamajte teaser i gameplay trailer.

UPDATE 2: 15 novih screenshota više kvalitete dodano je u našu screenhot galeriju. Pogledajte ih klikom ovdje.

Komentari (2)

  • mr_solidus

    28.06.2008 - 11:44

    Ajd napokon da smo i to saznali. Nadam se pravim slikicama, ovo izgleda dobro…

  • Ljenjak

    28.06.2008 - 22:22

    stvarno velika vijest, a i drago mi je zbog izlaska novog nastavka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!