HCL.HR

Najavljen DLC sadržaj za Fallout 4, iako Bethesda još ne zna što će on biti

Zoran Žalac 10.09.2015.   •   0 komentara


Season Pass ilitiga sezonska propusnica za DLC sadržaje Fallouta 4 koštat će polovicu cijene same igre, no u Bethesdi još nisu odlučili ni koliko će takvih sadržaja napraviti.

Novije Fallout igre pokazale su se kao prave zlatne koke za DLC sadržaje. I Fallout 3 i Fallout New Vegas dobili su preko pet DLC proširenja svaki. Među njima je bilo i dobrih i loših, a cjenovno su iznosili ukupno 40-ak dolara, barem prvu godinu jer ih se kasnije uvijek moglo nabaviti u GOTY ili Ultimate Edition izdanju zajedno s igrom po standardnoj cijeni.

U slučaju Fallouta 4 sve će DLC sadržaje biti moguće nabaviti za 30 dolara – u sklopu Season Passa. Stvar je samo u tome što u Bethesdi još nisu odlučili koliko će tih DLC proširenja ovoga puta biti i što će se u njima naći. Pomalo netipična odluka, da onda već sada najave podršku za DLC-ove i cijenu paketa za iste.

Ipak, nešto je radosnija vijest da će Bethesda s Falloutom 4 nastaviti praksu iz Skyrima u kojoj ažuriranjima igre neće samo peglati bugove i dodatno optimizirati igru, već će naknadno u nju ubacivati i neke nove stvari, nezavisno o DLC-ovima. U slučaju spomenutog Skyrima kroz ažuriranja su tako došle mogućnost borbe na konju i veća težina igre kroz Legendary mod.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?