HCL.HR

Najavljen Hardware: Rivals za PlayStation 4

Stjepan Fikter 11.09.2015.   •   1 komentara


Od novog studija unutar Sony Network Entertainment grupe stiže nam najava nastavka jednog od prvih PlayStation 2 naslova namijenjenih online igranju.

Davne 2002. godine svjetlo dana ugledao je PS2 naslov Hardware: Online Arena, igra namijenjena online borbama gdje su glavnu ulogu imala vozila. Sada, 13 godina kasnije kada je mrežni multiplayer sasvim normalna stvar, stiže najava nastavka – Hardware: Rivals.

Temelj novog naslova i dalje je borba različitim vozilima čiji raspon ide od buggya pa sve do tenkova, a da gameplay bude zabavan, raznovrstan i eksplozivan, pobrinut će se hrpa nadogradnji i novih značajki s kojima ćemo moći prilagoditi vozilo prema vlastitom stilu igranja. Uz različite mape, modove i izazove, spominju se i posebni događaji koji bi trebali cijelu stvar začiniti. Kako je riječ o multiplayer okruženju, uz samostalno igranje može se biti i dio tima, a postojat će mogućnosti izazivanja prijatelja na borbu kao i lovljenje suparnika.

Vrijedi spomenuti i kako unutar novog Connected Content Group studija rade i developeri koji su sudjelovali u izradi prijašnjeg nastavka, no kada bi trebali zaigrati cijelu igru još nije poznato. S druge strane, u bližoj budućnosti održat će se beta testiranje, a do tada možete pogledati prvi trailer za igru.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?