HCL.HR

Najavljen Infinity Blade 3

M23 12.09.2013.   •   1 komentara   •   Mobile vijesti


Uz najavu novih iPhone uređaja Epic Games je predstavio i sljedeći nastavak svog uspješnog mobilnog serijala Infinity Blade čija trilogija dobiva svoju završnicu već idućeg tjedna.

Glavna gaming perjanica na iOS uređajima dobit će novi nastavak. Nakon otkazivanja igre Infinity Blade: Dungeons, razvojni tim Chair Entertainment u suradnji s Epic Gamesom planira završiti trilogiju uz Infinity Blade III. Igra stiže već iduće srijede, 18. rujna po cijeni od sedam dolara. Primarno je namijenjena novim modelima Appleova iPhone 5 uređaja, no podržavat će ga i iPhone 5, 4S te 4; kao i iPad 4, 3, 2, mini te iPod Touch 5 i 4.

Igru ponovno pokreće Unreal Engine, a u Chair Entertainmentu tvrde kako su njime postigli „pravo next-gen gaming iskustvo“. Po njihovim riječima, likovi u igri su iznimno detaljni i prikazuju se u oko četiri puta većoj rezoluciji nego oni na konzolama; dok je učitavanje „gotovo instantno“, za razliku od dugih učitavanja na konzolama.

Infinity Blade III trebao bi biti osam puta veći od svog originala iz 2011. godine. Igra će pričati priču o ponosu, ljubavi, izdaji i iskupljenju. Za kontroliranje će biti dostupna dva lika – Siris i Isa koji će imati različite stilove borbe te stotine oružja i opreme. Trailer za igru donosimo u nastavku.

Komentari (1)

  • Me666

    12.09.2013 - 14:58

    Ja se nadam jednog dana vidjeti ovaj serijal na "velikim" platformama 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!