HCL.HR

Najavljen Iron Fish, nova igra u kojoj ćemo istraživati misteriozne dubine oceana

Stjepan Fikter 20.05.2015.   •   5 komentara


Osim što će Iron Fish omogućiti istraživanje sunčanih koralja i mračnih dubina, također će postaviti pitanje što je znanost, a što je mit kada naiđemo na nepoznata bića koja nikad nisu vidjela svjetlost.

Iz razvojnog studija BeefJack i Deana Edwardsa stiže najava za Iron Fish, novi naslov kojeg opisuju kao psihološki dubokomorski triler u kojemu ćemo, logično, istraživati morske dubine i pritom izbjegavati sve opasnosti koje se nalaze u oceanu.

Uz istraživanje raznolikih lokacija koje se kreću od sunčanih koralja pa sve do mračnih dubina, također ćemo u ulozi Cerysa otkrivati što se sve skriva u oštrom i opasnom okruženju.

Budući da je Cerys elitna istražiteljica morskih dubina za British Naval grupu, imat će pristup najsuvremenijim pomagalima za obavljanje misija što uključuje i podmornicu, jer je pritisak na 11 kilometara ispod površine poprilično poguban za ljude. Uz to, na takvim dubinama trebali bismo naići na bića koja nikad nisu vidjela svjetlost i zbog kojih se može postaviti pitanje što je znanost, a što je mit.

Developeri kažu da možemo očekivati stilizirana 3D okruženja za čiji će izgled biti zadužen Unreal Engine 4, te da ćemo otkrivati nova bića i izgubljene potopljene civilizacije, dok će sama radnja zamagliti granicu znanosti i natprirodnoga. S Iron Fishom bismo trebali zaroniti u posljednjem kvartalu ove godine na PC-ju.

Komentari (5)

  • goldfinger

    20.05.2015 - 19:24

    Izgleda zanimljivo…

  • Erebus

    20.05.2015 - 20:01

    neki čudni zvukovi pred kraj videa, if you know what I mean ^^

  • Dilo_trasul

    21.05.2015 - 10:07

    Izgleda jako zanimljivo,barem meni,u cod ghost jedini zanimljiv level mi he bio on a ronilacka misija dobra I svjeza ideja jos da kvalitetna realizacija bude…

  • Chris28

    21.05.2015 - 14:33

    Ovo bi bilo zanimljivo igrati sa Oculus Riftom.

  • Wik7im

    21.05.2015 - 17:58

    nemoze zamjenit real thing 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?