HCL.HR

Najavljen je Football Manager 2020, ne znamo skoro pa ništa o igri

Zoran Žalac 27.08.2019.   •   6 komentara


Sega i Sports Interactive najavili su novo izdanje Football Managera, ali kao da i nisu jer na otkrivanje novosti iz igre moramo čekati idući mjesec.

Football Manager 2020 izlazi u 11. mjesecu ove godine. I to je to, sve što je objavljeno. Zapravo, imamo trailer u kojemu ne vidimo apsolutno ništa iz same igre. Za prve konkretne informacije o novostima unutar igre morat ćemo pričekati sredinu devetog mjeseca.

Ovakvu praksu šture najave Sega i Sports Interactive prakticiraju već treću godinu u nizu pa to i nije neko iznenađenje. Ipak, prošle godine smo odmah doznali da nas čeka promjena vizualnog identiteta. Ove godine možemo zaključiti da ljubičasta boja ostaje, sviđalo se to igračima ili ne.

Igru se promovira uz slogan “Svatko ima mišljenje o nogometu. Učini nešto oko svoga. #StvoriBudućnost“. Sudeći po viđenome iz najavnog trailera, glas naroda / navijača mogao bi imati značajniji utjecaj u FM 2020, no to su samo moja nagađanja.

Prilikom najave potvrđeno je i to da će Football Manager 2020 po izlasku biti dostupan na Google Stadia platformi. To smo također već znali, a sad je samo potvrđeno da će to biti verzija za 2020. Ipak, kako Stadia kod nas ove godine neće biti dostupna, to nije vijest koja nas se osobito tiče.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • VuklaVukCRO

    27.08.2019 - 19:57

    Najava je džabe ako se ništa ne sazna o igri,znamo otprilike koliko i prije te informacije.

  • MakikaM91

    27.08.2019 - 20:23

    Ja sam na fm19 trenutno 42/43 sezona, oduv ek teram samo jedan save. Kad god izadje novi fm kazem ne kupujem to sranje a onda ga kupim nakon tjedan, lazem sebi uvek da necu pretjerivati pa pogazim i to lagano.

  • KPsrna

    28.08.2019 - 08:57

    ma nema do FM-a!! s obzirom da je prošle godine bila relativno velika promjena (treninzi, taktike) ne očekujem neke veće promjene, al jubilarna 20-tka pa je svašta moguće, pre order 🙂

    • Zoran Žalac

      @KPsrna, 28.08.2019 - 10:38

      Očekujem najviše promjena u društvenom aspektu – interakcija s medijima, društvene mreže i tako.

  • SanKa

    28.08.2019 - 09:26

    ovo se kupuje…16. godinu zaredom 😀 jednostavno nemaju konkurencije

  • c_ronaldo

    28.08.2019 - 21:24

    Najvise mi se svidja slika sa naslovnice, nekako me podseca na staru fudbalsku seriju “Dream Team” gde je u glavnoj ulozi F.C.Harchester United. Takodje su imali iste ljubicaste dresove a na grbu zmaj, a stadion im se zvao The Dragon’s Lair, znaci mocno da ne moze mocnije. 🙂 Kako bi bilo lepo da im to bude neka polazna tacka, da se krene iz najnize Engleske lige, pa sve do Lige prvaka. Carl Fletcher u napadu, a Linda Block na tribinama… 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?