HCL.HR

Najavljen je spiritualni nastavak Zeno Clash serijala – Clash: Artifacts of Chaos

Stjepan Fikter 07.07.2021.   •   1 komentara


Iz vedra neba stigla je najava za praktički treći dio Zeno Clash serijala, ali samo pod drugim imenom. Surealni svijet Zenozoik vraća se na naše ekrane kako bi se još jednom potukli protiv neobičnih protivnika.

Čileanski ACE Team s novom igrom još jednom pokazuje koliko imaju mašte u kreiranju svjetova. Sa svježe najavljenim naslovom tako se vraćaju u svijet Zenozoik, ali s ponešto drugačijim vizualnim stilom nego što je to bilo u Zeno Clash igrama. Stoga nije ništa krivo za reći kako je Clash: Artifacts of Chaos upravo spiritualni nastavak navedenih igara jer nosi drugi naziv, a ne Zeno Clash 3.

Vizualna strana koja je veoma surealna nije jedina stvar koju nova igra dijeli sa Zeno Clashom, nego je u pitanju i mehanika igre – šaketanje s neobičnim protivnicima bilo to iz prvog ili trećeg lica. Naime, u Zenozoiku vlada samo jedan zakon, a to je da su pravila borbe određene igrom kockica i koristeći artefakte s posebnim svojstvima.

Ništa manje čudno nije za očekivati od čileanskih kreativaca pa će tako naš heroj Pseudo istraživati svijet u potrazi za najjačim artefaktima i naravno boriti se protiv šarolikih protivnika. U borbama bit će potrebno iskorištavati protivnikove slabosti i oslanjati se na vlastite vještine jer se pogreške baš i neće praštati.

Clash: Artifacts of Chaos imat će i multiplayer komponentu kroz Pseudove snove pa će se tako moći igrati kooperativno ili pak do tri igrača koji će zatim izazivati druge borce u arenama. Igra će biti dostupna za PC, PlayStation i Xbox platforme te bi je trebali igrati ove godine. Steam kaže čak ovog mjeseca, no moguće kako je riječ o pogrešci.

Označeno sa:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?