HCL.HR

Najavljen je zagonetni horor Macabre Museum

Zoran Žalac 08.09.2022.   •   4 komentara


Debitantska igra studija Different Monster bit će kooperativna horor avantura zvana Macabre Museum, u kojoj ćemo preživljavati napade mumija i minotaura.

Mislim da je ove godine službeno srušen rekord u broju najavljenih horor igara, a nismo još ni gotovi. Upravo je najavljen Macabre Museum, novi horor naslov ekskluzivan za PC platformu. Radi se tu o kooperativnoj horor avanturi s rješavanjem zagonetki u različitim povijesnim okruženjima poput drevnog Egipta, Grčke i Mezoamerike.

Do četvero igrača moći će igrati s različitim likovima: arheologom, influencerom, detektivom i novinarom. Leveli će biti koncipirani po principu escape rooma, što znači da će se zajednički morati rješavati zagonetke i izbjegavati zamke kako bi se pobjeglo iz raznoraznih hramova, dvoraca, labirinata i sl. Protivnike će ovdje predstavljati razne mumije, minotauri, paukovi, pirane, itd. Svaki će level imati nasumično postavljenu arhitekturu, tako da nikad nećemo unaprijed znati što nas sve čeka iza ugla.

Macabre Museum bit će uskoro lansiran kao early access igra s tri dostupna levela. Razvoj igre bi prema predviđanjima developera trebao potrajati do sredine 2025. godine.

Komentari (4)

  • Bronson

    08.09.2022 - 18:05

    Izgleda kao one glupave reklame za mobilne igre..

    • Zlo

      @Bronson, 08.09.2022 - 21:22

      hahahahahah da

  • SanKa

    09.09.2022 - 09:14

    namjerno cu uzet influencera da mogu gledat to izmisljeno zanimanje kako umire svaki put

  • kaurazmaj23

    09.09.2022 - 23:49

    Ovo po meni i po viđenom nema nikakve veze sa horor igrom! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?