HCL.HR

Najavljen Omega Mode za Ultra Street Fighter 4

Ozren Borovac 23.09.2014.   •   0 komentara


Capcom nam daje još jedan razlog da ponovno uronimo u svijet Street Fightera – Omega mode daje potpuno novi set poteza svakom liku.

Nakon najnovijeg updatea koji stiže krajem listopada, Capcom će Ultra Street Fighteru 4 dodati i jedan potpuno novi mod koji će unijeti dramatičnu promjenu u svijet Street Fightera. Svaki borac će uz svoj tradicionalni repertoar poteza dobiti i novi Omega Mode u kojem će imati pristup potpuno novim tehnikama.

Cilj ovog moda je dati igračima mogućnost da igraju s najjačim mogućim verzijama svojih najdražih likova. Tako će se Dhalsim moći koristiti kao efikasan rushdown lik, a Guile će imati do sada neviđene opcije za stvaranje comboa.

Za nostalgičare je najavljen i povratak nekoliko poteza iz starijih Street Fightera – Sagat i Ken će opet moći koristiti svoje specijalne poteze iz Street Fighter Alpha serijala te je najavljeno da će svih 44 likova imati svoju Omega verziju.

Capcom je također najavio kako je glavni cilj Omega Modea da bude zabavan, a ne balansiran te se s Omega likovima neće moći igrati u rangiranim online mečevima.

Omega Mode će izaći kasnije ove godine, a Ultra Street Fighter 4 je već sada dostupan za PC, Xbox 360 i PS3. Video s objašnjenjem Omega verzija Kena, Chun-Li, Dhalsima i Guilea pogledajte ispod.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?