HCL.HR

Najavljen Pokken Tournament, 3D tučnjava s Pokemonima

Stjepan Fikter 26.08.2014.   •   3 komentara


Pokemon Company i tvorci Tekken serijala surađuju u razvoju Pokemon tučnjave koja će iduće godine biti dostupna u Japanu na arkadnim strojevima.

Početkom prošlog tjedna dobili smo najavu kako uskoro možemo očekivati otkrivanje nevjerojatno novog Pokemon projekta, a sada smo saznali da će to biti 3D tučnjava u stilu Tekkena. Ova najava dolazi od Pokemon Companya koji su otkrili kako će igra naziva Pokken Fighters biti dostupna iduće godine na arkadnim automatima. U Japanu, naravno.

Za razvoj igre zadužen je Bandai Namco, a na projektu također radi i redatelj Tekken igara Katsuhiro Harada. Inače, ovo nije prva suradnja Nintenda i Bandai Namca budući da zajedno rade i na Super Smash Brosu za Wii U i 3DS. Također, ako se sjećate, ranije ove godine bio je prikazan kratki video pod nazivom Pokken Fighters pa ova najava i nije toliko iznenađujuća. Barem ne u smislu žanra koliko u smislu platforme na kojoj će prvo biti dostupna.

Točan datum dolaska na arkadne strojeve nije otkriven, niti hoće li igra biti dostupna za Wii U, iako je itekako moguće da će pojaviti i na toj platformi. Uz najavu, pripremljen je i trailer u kojemu Lucario i Machamp odmjeravaju snage, a upravo po grafičkoj kvaliteti istoga zaključujemo da bi Wii U verzija itekako bila moguća.

Komentari (3)

  • bigZ

    26.08.2014 - 18:50

    jedna greska u tekstu ovo je machamp a ne machoke 🙂

    • snowblind

      @bigZ, 26.08.2014 - 18:59

      Točno zboriš. Rekao bih da moje poznavanje Pokemona više nije toliko dobro.

  • Goxi

    04.09.2014 - 19:40

    Kada to dolazi u Hrvatsku?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?