HCL.HR

Najavljen The Collectables – prva F2P CryEngine igra za mobilne uređaje

Renato Pedišić 12.12.2013.   •   2 komentara   •   Mobile vijesti


Crytekov The Collectables prva je free-to-play mobilna igra koju pogoni CryEngine, a izaći će 2014. godine za Android uređaje, iPhone te iPad, u suradnji s japanskom tvrtkom DeNA.

Crytek radi na prvoj free to play mobilnoj igri koju će pogoniti njihov CryEngine, i to u suradnji s japanskom tvtkom DeNA, vlasnikom Mobagea – najpopularnije platforme za mobilne videoigre u Japanu.

Odabrani naslov igre je The Collectables, a trebala bi izaći tijekom 2014. godine za Android uređaje, iPhone te iPad. Po snimkama koje možete vidjeti u nastavku jasno je kako se ovdje radi o izometrijskoj 3D akcijskoj pucačini u kojoj ćete voditi tim iskusnih vojnika kroz različite tipove bojišta.

Paha Schulz, Crytekov izvršni direktor o suradnji s DeNA-om te o samoj igri izjavio je sljedeće: “DeNA nudi neusporedivo iskustvo u svijetu mobilnog gaminga i vrlo smo uzbuđeni zbog suradnje naših timova kako bismo The Collectables donijeli igračima. The Collectables će biti prva free-to-play igra koja uspješno koristi Crytekovu 3D tehnologiju CryEngine”.

Ako se na službenoj stranci igre predregistrirate, DeNA i Crytek će vam po izlasku igre dodati još jednog lika imena Reload sa svim njegovim limited edition oružjem i mogućnostima – ako vam naslov zvuči zanimljivo, nema razloga da to već sad ne napravite.

Komentari (2)

 • Red Falcon 2

  12.12.2013 - 18:33

  Kao The Expendables. Koji su to carevi, neš vjerovat.

  • Adam Jensen

   @Red Falcon 2, 13.12.2013 - 19:21

   Hehe, i ja sam to isto pomislio

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!