HCL.HR

Najavljen The Grand Tournament – nova ekspanzija za Heartstone

Luka Pleša 23.07.2015.   •   1 komentara


Najavljen već za kolovoz, The Grand Tournament, poznat igračima World of Warcrafta kao Argent Tournament, donosi pregršt novih, uzbudljivih karata i mehanika.

Blizzard je jučer cijelome svijetu svečano razotkrio veliku novu ekspanziju za Hearthstone nazvanu The Grand Tournament koja dolazi na PC, tablete i smartfone ovog kolovoza i donosi 132 nove karte.

Iz onoga što je do sada objavljeno, vidljivo je da je dio fokusa ekspanzije na herojima, odnosno na njihovim herojskim sposobnostima.

Tako dobivamo jednog novog diva, Frost Gianta (8/8 za 10) koji košta jednu manu manje za svaki put kad je vaš heroj aktivirao svoju sposobnost tijekom partije, Jezersku Djevu (Maiden of the Lake – 2/6 za 4) koja smanjuje cijenu sposobnosti s dvije na jednu manu i Coldarra Drakea (6/6 za 6) koji vam omogućuje da aktivirate sposobnost koliko god puta želite u jednom krugu, odnosno sve dok imate mane da to platite.

Svemu ovome pridružuje se i novi keyword – Inspire, koji se aktivira kad god iskoristite svoju sposobnost; od običnog Lowly Squiera koji dobiva +1 napada do legendarnog Nexus-Championa Saraada koji vam daje nasumični spell.

Svi oni koje žele, mogu od sljedećega tjedna unaprijed naručiti 50 paketa karata TGT-a za 49.99 dolara (malo manje od 350 kuna) uz koji će dobiti i posebnu tematsku pozadinu za karte (card back).

Još jedna novost je da s izlaskom The Grand Tournamenta nagrade koje se dobivaju pobjedom u areni više neće biti samo paketi Goblins vs. Gnomes karata, već i klasične te one vezane za The Grand Tournament.

Pogledajte prigodni trailer koji su Blizzardovci objavili uz najavu TGT-a i provjerite kako izgledaju dosad otkrivene karte te nova ploča koju će ova ekspanzija donijeti u igru.

Komentari (1)

  • l)oolvl

    23.07.2015 - 18:23

    čini se kao zanimljiva ekspanzija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?