HCL.HR

Najavljen The Vanishing of Ethan Carter

Stjepan Fikter 07.02.2013.   •   6 komentara


The Astronauts ime je novog studija koji čine veterani koji su radili na projektima poput Painkillera i Bulletstorma, a sada predstavljaju svoju prvu igru koju opisuju kao čudnu fantazijsku horor avanturu.

The Vanishing of Ethan Carter prva je igra studija The Astronauts pokrenutog od strane veterane mile nam industrije, ljudi koji su radili na naslovima poput Painkillera i Bulletstorma. No za razliku od tih čistokrvnih pucačina, ovaj projekt je bitno sporiji i ni približno toliko fokusiran na akciju. Kažu da igra inspiraciju pronalazi u čudnim fantazijskim pričama i drugim sablasnim djelima s početka 20. stoljeća, a namijenjena je igranju kada sunce zađe, kada ste sami u sobi samo sa slušalicama na glavi.

Glavnu ulogu u igri imati će detektiv koji posjeduje natprirodne mogućnosti da si predoči mjesto smrtonosnih zločina te koji će istraživati otmicu dječaka i pokušati ga spasiti prije nego što bude prekasno. Istraga će se odvijati u prekrasnom brdovitom području gdje će se nalaziti osakaćeno tijelo jednog od otmičara. Upotrebom paranormalnih vještina i modernih detektivskih pomagala otkriti će se misterija leševa u dolini, korijeni drevne sile koja okružuje to područje i naravno sudbina otetog dječaka.

The Vanishing of Ethan Carter pokretati će zadnja verzija Unreal Enginea 3 i sadržavati će nove uzbudljive tehnologije o kojima će nam više otkriti u nadolazećim mjesecima. Datum izlaska postavljen je za ovu godinu dok će se distribucija vršiti putem digitalnih platformi. Igra je trenutno najavljena samo za PC.

Komentari (6)

  • maxim.x

    07.02.2013 - 11:16

    Zvuci zanimljivo.

  • Apocalypse4987

    07.02.2013 - 17:01

    Me gusta 🙂

  • Clairvaux

    07.02.2013 - 18:12

    Ah, taj crni gavran…

  • grgoljblaster

    07.02.2013 - 18:55

    Odlična ideja! Čeka se gameplay

  • Strifium

    07.02.2013 - 19:08

    Aaaaaaaaaw yeaaaaaaaaaah!

  • MaliMicek

    08.02.2013 - 01:05

    Konačno neka PC ekskluziva. No nesumnjivo doći će to kasnije na konzole.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?