HCL.HR

Najavljen Total War: Rome 2 Emperor Edition

Renato Pedišić 31.08.2014.   •   3 komentara


Total War: Rome 2 Emperor Edition donosi novu kampanju, sav do sada objavljen besplatan sadržaj, dodatne izmijene i dodatke, a postojećim vlasnicima igra će se besplatno nadograditi na ovo izdanje.

Creative Assembly najavio je skori izlazak Total War: Rome 2 Emperor Editiona, pretpostavljamo finalne nadogradnje Romea 2 koji je izašao još u rujnu prošle godine. Emperor Edition u igru donosi dodatne izmijene i dodatke, ali i potpuno novu kampanju s Augustom u glavnoj ulozi za vrijeme rata drugog trijumvirata. Tvorci igre tvrde kako će ta nova kampanja dodati stotine i stotine sati sandbox gameplaya u igru što će definitivno razveseliti vjerne fanove.

Osim toga, Total War: Rome 2 Emperor Edition sadržavat će sav do sada objavljen besplatan sadržaj, no to ipak znači da DLC-ovi (Hannibal at the Gates te Greek i Nomadic paketi) neće biti dio ove nadogradnje. Ipak, pozitivna je stvar da će postojećima vlasnicima Romea 2 na PC-ju i Macu osnovna igra biti besplatno nadograđena po izlasku Emperor Editiona.

Emperor Edition uskoro kreće u beta testiranje, a više informacija možete saznati u videu koji je Creative Assembly objavio na vlastitom YouTube kanalu.

Komentari (3)

  • Daki812

    31.08.2014 - 12:43

    lepo…

  • Tomi98

    01.09.2014 - 00:01

    ma smece, medieval 2 i shogun najbolji total war, ovaj rome 2 su bas sjebali..

  • KingOfGames

    09.03.2017 - 08:05

    Niceee!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?