HCL.HR

Najavljen Wargame: AirLand Battle

Stjepan Fikter 11.08.2012.   •   2 komentara


Čini se kako je Wargame: European Escalation postigao zadovoljavajući uspjeh na tržištu jer nam već iduće godine stiže Wargame: AirLand Battle.

Prvo smo dobili odlični R.U.S.E., pa solidni Wargame: European Escalation, a sada je na redu Wargame: AirLand Battle. Ovaj potonji naslov koristiti će najnoviju verziju IRISZOOM pokretača kojeg smo susreli u prijašnje dvije igre. To je ujedno i glavna odlika ovoga naslova jer će nova verzija prikazivati još bolju grafiku i impresivnu topografiju koja je reproducirana sa satelitskih mapa.

AirLand Battle kao i njegov prethodnik nastavlja izmišljene borbe NATO saveza protiv Varšavskog pakta koje se odvijaju između 1975. i 1985. godine. Radnja će se ovaj puta odvijati u skandinavskom području. Osim novoga pokretača igra će sadržavati lovce, bombardere i avione za elektroničko ratovanje. Uz to, pojavit će se četiri nove nacije, dok će borbe sadržavati veću razinu autentičnosti zahvaljujući novim oružanim sistemima. Vidjet ćemo također i novo Urban Combat sučelje koje će omogućiti bitke unutar gradova.

Wargame: AirLand Battle na PC platformu stići će tijekom 2013. godine.

Komentari (2)

  • duko20

    11.08.2012 - 18:53

    krajolik izgleda baš stvarno i lijepo zahvaljujući tim satelitskim snimkama, sviđa mi se

  • ZgodanElegantanŠarmantan

    12.08.2012 - 07:29

    Ovo kad izađe morat ću probat, naravno prije kupnje pogledati recenziju i kritike….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!