HCL.HR

Najavljena je igra o igranju s hranom

Zoran Žalac 27.08.2020.   •   2 komentara


Na PC i PlayStation 5 stiže nam krajnje neobična igra čiji će smisao nekim igračima biti jako teško dokučiti.

Djeci se često govori da se ne igraju sa svojom hranom. I to je s razlogom tako. No, sada je u razvoju igra koja će djeci omogućiti da se igraju s hranom, bez da zapravo rade nered na pravom stolu. Zove se Nour: Play With Your Food (kraće od Nourish) i zapravo nema nekog posebnog smisla.

Naime, u igri nema nikakvih zadataka ni smjernica koje pratite. Nour se uzda u vašu maštu da s hranom radite sve što si zamislite – npr. gomilate ju u jednu veliku nakupinu, slažete ju u veliki toranj, sjeckate, meljete drobite… Što god – samo ne pitajte jedno pitanje: a zašto?

Nour je u razvoju već skoro četiri godine. Stiže na PC platformu koja je dom svim čudnim eksperimentalnim naslovima, ali potvrđen je i za PlayStation 5, na čijem će kontroleru simulirati različita prelamanja i krckanja više od 20 vrsti namirnica. Eto, tko je ono rekao da se haptički odaziv neće koristiti za nešto konkretno?

Komentari (2)

  • Arthur

    27.08.2020 - 20:50

    Svakakvih sam se igara nagledao, ali sam uvjeren da će netko opet izbaciti nešto što će me zaprepastiti. Što je sljedeće, više mi ne može pasti ni na pamet jer na što god pomislim već postoji😂😂😂

    • Strahinja Radonjic

      @Arthur, 29.08.2020 - 16:21

      Igra u kojoj si muva i u kojoj moraš sleteti na, da izvineš, na govno, posisaš ga onako dobro pa onda uletiš u nečiju kuću i zatruješ hranu koju ljudi pojedu. Eto ideje za još jednu bolesnu igru. 😀 Jel bi te tako nešto zaprepastilo da vidiš? 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?